Så mycket att skriva men ingen tid framför datorn

Vi hade iaf en underbar påskhelg!! Va mest ute nästan hela tiden. Sov lördag till söndag hos syskonen i Bergsbrunna och njöt av gräs under fötterna (skorna). Inga måsten blev gjorda även om jag hade planerat en hel del =P Måndagen va vi med Carro, Tordh och Alice på 4H i Gränby, jättemysigt!
Minna blev dunderförkyld natten till måndag och vi misstänkte pollen ett tag (Marcus är ju helt förstörd stackarn, inte minst på 4H...) men det visade sig att hon precis fått två till kindtänder och vid första kindtanden blev hon ju också plötsligt supersnorig.

Igår va vi i lekparken efter dagis i två timmar och röjde runt, så härligt!! Extra härligt nu när Minna inte längre behöver assistans i det djupa gruset =P

Idag va vi med dagis till Hoppgropen i Fyrishov, grymt kul!! Har aldrig varit där förut och hade jag inte haft Minna att hålla koll på så hade jag röjt runt lika galet som småbarnen!


Hela gänget (Observera den grymt snygga Forden i bakgrunden!)


"Mamma vill du se hur högt jag kan hoppa!"


=)


Full fart!


Skumt!

Nu vaknade Minna. Trodde nog att hon skulle sova liiite längre än 40 minuter efter den här förmiddagen. Men men! Jag är glad att hon sover bra på nätterna igen...

Vårkänslorna flödar

Är helt upp och ner känslomässigt. Inte lessen men har väldigt lätt att gråta.
Antagligen en kombination av vårluften och alla fina blommor som spricker fram, våra galet underbara barn, längtan till sommaren och ångesten över att sommaren som vanligt kommer gå alldeles för fort och vips är mammaledigheten slut.

Tillbaks till verkligheten liksom. Jag måste ha ett jobb, barnen måste antagligen vara på dagis längre dagar än jag vill, samtidigt som hösten och mörkret kommer igen.
Usch usch...

Minna sover och solen har kommit till balkongen. Tyvärr inte såpass mycket att jag kan sitta ner i solen än. Tror heller inte att Minna kommer sova särskilt länge idag så jag stannar nog här vid datorn och plockar ihop fler bilder för framkallning! Har redan satt in allt jag fick hem förra veckan =)
Sen sätter jag mig på balkongen om det visar sig att hon verkar sova länge. Skulle vara härligt att läsa lite, tror inte jag har läst en bok sen i somras..... Saknar!!! Och jag har massor av böcker att läsa!

Bye for now!

Bodyjam

Provade på en ny träningsvariant idag och det va grymt kul!!! Kommer definitivt bli fler gånger! Dansinspirerat pass med lite jive och house mm. Skitkul!!

Men nu ska jag sova, fett ont i huvudet :(

"Alli poppulli, alli poppulli"

"Den här sjunger dom stora barnen på Rödmyran (dagis)!!" Utbrast Max när vi satt i bilen med radion på härom dagen. Så började han sjunga med i refrängen "alli poppulli, alli poppilli" :) Nån som förstår vilken det va? :P

Skön dag!

Efter dagis gick vi som vanligt till lekparken med de andra 20timmarsbarnen. Vi kom hem först 16.30, så järligt väder ju!! Underbart!
Sen hem och laga mat och äta mat och sen va det dags för body pump!! Körde samma extra vikter och det gick toppen idag med!!! Härligt, härligt!

Imorn ska vi hem till pappa och leka och spela fotboll, sen är det helg!!!

Nu orkar jag inte hålla armarna uppe längre :P Over and out!!

Så stolt!

Över mig själv för en gångs skull :P
Det va så nära så nära att jag sket i träningen ikväll men jag tog mig i kragen, ignorerade Marcus och Minnas vädjande ögon och åkte iväg. Och det gick sjukt bra!! Hade till och med extra vikter på båda rygg, bröst och biceps!!! Jippi! :)

Nu är jag så trött så tröt... Har sovot dåligt i två nätter pga kvinnliga hormonee (vore ju tokigt om det va manliga :P) så jag håller tummarna för en skön natt. Max hostade däremot en massa när jag kom ur duschen så vi får väl se! Det har varit tyst en stund nu så det kanske inte blir nåt.

Nej ska krypa ner under täcket nu, imorn har jag dejt med Carro och lilla Alice! Som inte är så liten längre :)

Sov gott!!

Ruggigt

Fy bubblan va ruggigt det va ute i morse =( Man blev nog allt lite för bortskämd igår...

Förhoppningsvis kommer min pappa hit efter vi hämtat Max. I så fall blir det lätt att locka hem honom utan att behöva gå till parken först, jag skippar helst den idag =P

Känner mig väldigt slö idag, har städat lite i köket men nu blir det nog bara slapp (eller kanske ännu mer bildsortering =P) fram tills Minna vaknar. Hon verkade väldigt trött, somnade nästan vid matbordet, så det kanske blir en lång omgång idag igen. Man vet aldrig längre. Men hon sover iaf aldrig kortare än sina 30 minuter ;)
Hon va iaf inte slö efter vi lämnat Max utan klättrade alldeles själv uppför alla tre trapporna här hemma =)

Body Pump ikväll! Och inge House som oftast nu för tiden. Jag är så less på Hockey!!!!!

Måndag

Idag va vi ute över två timmar efter dagishämtning, underbart!! Gick stundtals utan jacka och jag undrar omjag faktiskt fick lite färg i ansiktet :) Eller så är det bara rosiga kinder sen middags-stressen :P

Max och Marcus är ute och cyklar och jag tittar på Minna som badar. Dags att skrubba henne nu!!

Snart dags för Spinning/Core

Men jag har noll motivation. Är dock i stort behov av att röra på mig så iväg åker jag ändå...
Hela helgen har varit väldigt lat. Både Marcus och jag har varit trötta och omotiverade. Vi har varit ute några omgångar men barnen lessnar nästan lika snabbt som jag när det blåser så.
Tog mig i kragen vid 18 igår och dammsög supernoga iaf. Nån annan städning har det inte blivit.

Har suttit och sorterat lite kort för framkallning och det är nog vad jag kommer pyssla med i veckan när Minna sover. För att göra en lång historia kort - min största ångest sen jag blev förälder är att jag inte ar haft ork för album och foton på väggarna. I en perfekt värld har jag foton på varenda centimeter av varje vägg hemma och 10 fotoalbum per år. Ungefär. Jag älskar foton!!
Men nu har jag äntligen tagit mig i kragen. Och nu har jag dessutom erbjudanden från två olika framkallnings-sajter som måste utnyttjas =P

Nej nu ska jag börja byta om. Har ungefär hundra sopor att gå ut med först.... Men jag skulle nog helst vilja gå och sova bara.

Promenad

Vi tog med oss barnen på en promenix till Ica för att handla mat. Max åkte lite skateboard men det va fortfarande för mycket grus på de flesta ställen. Minna knallade själv hela vägen till Icas parkering innan hon fick nog :)
Det tog 50 minuter... :P

Kö...

Sitter i kö på Modins för att byta hjul... Jippi! Men det är skönt att ha det gjort. Utan barn i bilen :P
Tur att man har internet och spel på mobilen!!

Helg igen!

Tiden går fort nu :)

Minna fortsätter att kissa på pottan en eller två gånger om dagen! Idag lyckades vi till och med pricka in en bajsning!! Känns jättebra :)

Den enda planen för helgen är att byta till sommarhjul och att leka utomhus. Härom dagen tog dom bort allt grus runt och på gården så Max ska få cykla och åka skateboard :)

Får kramp i armen av att ligga på rygg i sängen och skriva på mobilen så det får räcka såhär. God natt!!

Vet inte vad som hände

Men jag har ont idag med :(

Så kan det gå!

Va så grymt peppad att springa arslet av mig (bokstavligen) på Kraftkällan ikväll men fick rejäl håll efter en kort kort stund.
Tänkte springa bort det först men tillslut hade jag så ont så jag knappt kunde röra mig. Kom 2 km på en kvart :(

Som tur va hade jag tagit med mig solpengar så åkturen va inte helt förgäves! :)

Kan det va så?

Att Minna äntligen kommit på hur man sover hela nätter igen? Mycket bättre har det iaf varit senaste veckan.

Känner att jag bloggar alldeles för sällan nu, glömmer bort allt jag velat skriva. Men sen jag fick min smartphone tillbringar jag mindre och mindre tid framför datorn (läs typ aldrig). Kan blogga via telefonen men det är lite jobbigt att skriva långa inlägg, svårt att få en överblick. Och mms-bloggning går inge vidare för det funkar inte att byta telefonnumret.
Men men!

Minna har kissat på pottan 1-2 gånger varje dag i 10 dagar nu =) Superkul! Och hon har fått en till tand. Trodde det skulle ta en paus efter de åtta första, den åttonde fick hon för 1,5 vecka sen (trodde iofs samma sak med Max men det blev inte heller nån paus...). Det lustiga är att hon verkar ha hoppat över "huggtänderna" och fått den första "fyrkantiga" tanden istället. Minns inte att det brukar vara så? Bortsett från dreggel och snor så har det iaf inte märkts att hon fått den. Visste absolut inte att den va på väg, Marcus påpekade att hon dregglade så mycket och undrade om det va nå fler tänder på g. Nope sa jag och stack in fingret och då hade den redan kommit ut... Vilken koll man har =P

Nej nu ska jag kolla igenom 20 mejl... Jobbigt när man inte sitter vid datorn så ofta... Sen ska Minna få bada, sen lunch och sen somnar Minna en stund och sen är det i princip dags att hämta Max =)
Städade badrummet och dammsög igår så jag tänker nog inte ägna mig åt nå måsten idag inte!

Trötta familjen

Vet inte vad som hände men plötsligt va alla jättetrötta.
Minna sover sen drygt en timme tillbaks, Marcus vilar på sängen och jag och Max halvligger i soffan... All energi försvann!!

Snorigt värre

Tror att vi fick ungefär två förkylningsfria veckor.
Nu är det Minnas tur igen. Snoret flödar och ögonen rinner...

RSS 2.0