Så det kan gå!

Lite spooky där ett tag med Mallis-resan men det verkar ordnat sig till slut! Alla plan avgår som vanligt imorgon. Vårat plan går kl 06.00 på lördag morgon, taxin går härifrån 03.15..................

Gäsp och god natt!

Fullt upp

Har försökt få ihop schemat denna vecka men hinner helt enkelt inte med hälften av allt jag velat =(  Får ta igen saker efter Mallis istället.

Igår va vi till vårdcentralen med Max. Igen. Och återigen fick vi svaret att han är frisk som en nötkärna. Denna gång tog dom till och med blodprov och alla värden va i toppskick! Så ingen vet varför han hostar. Vi fick en ny flaska Bricanyl och det va bara att fortsätta med den. Börjar fundera på om det är nåt i luften i nya lägenheten men det tänkte jag såklart inte på att fråga när vi väl va hos doktorn =(

Nej nu måste jag sätta fart med dagens bestyr.

Mallis snart, Mallis snart!! =)


Nice =)

Vi har fått garageplats!! Kostar skjortan men åh så skönt att slippa oron över parkeringsplats och böter! Och att slippa skrapa rutorna i vinter =) Och väldigt tacksamt med lite extra förrådsplats =)

Max sover sen middag och jag funderar på att knyta mig lite jag med.... Har fortfarande två bloggar att komma ikapp med, eller tre förresten, men jag orkar bara inte. Till helgen kanske....

En liten uppdatering!

Kan ju börja med att berätta att kladdkakan va snudd på den godaste kladdkakan jag någonsin smakat!! Toppen-recept!

Sover lite halvknasigt på nätterna tyvärr, nu när jag tänkte vila upp mig.... Men det tar sig nog snart.

Så vad har hänt de senaste veckorna mer än att jag jobbat? Minns knappt... Det jag minns är i alla fall att Max ju fick en ny medicin "och innan den flaskan tog slut skulle allt va bra". Flaskan tog slut i torsdags och han hostar och rosslar fortfarande =( Dock ska det erkännas att det inte är lika mycket som förut. Ska vänta till mitten på veckan och sen ringer jag doktorn igen om det inte blir bättre!

Marcus har fått en infektion i en tandrot. Första besöket hade gått på 610kr om han inte haft tandvårdsförsäkringen!! Han har hittills bara betalat 300kr på den så han har ju redan tjänat på det =) Ett andra besök är inboket i slutet på augusti, då ska dom antingen göra en rotfyllning eller dra ut tanden beroende på hur illa däran den är... Det skulle nog kosta skjortan det!

Från torsdag förrförra veckan till torsdag förra veckan hade vi besök av Mia och David, Marcus syster med man. Det va trevligt men jag kände inte riktigt att jag hann träffa dom. Jag bara jobbade och sov typ. Men vi tog i alla fall en sväng till Cupido och åt sallad och sen vidare för en runda minigolf! Jag började bra men slutade näst sist som vanligt.... Min eviga minigolf-placering.

Marcus har hunnit fylla 26 också! Det firade vi med smörgåstårta och hemmagjord marängtårta med min familj och Mia och David, mumma! Han fick mycket klockrena presenter!

Nu väntar Marcus och jag på att få gå på bio, det blir bara uppskjutet hela tiden. Men kanske till helgen! Sedan har ju nedräkningen till Mallis börjat =) Inte ens två veckor kvar!! 1 augusti åker vi! *längtar*

Innan dess ska jag återuppta mitt sociala liv tänkte jag, och uppdatera mig i allas bloggar. Är extra nyfiken på om Hille har fått bebis än!! Men jag hittar inga tillfällen att sitta vid datorn, inga tillfällen där jag orkar i alla fall.... Nu måste jag på toan och sen borde Max vakna om tio minuter.

Hoppas vi hörs och ses snart allihopa!!! Massa kramar!

Heeej! =)

Ville bara berätta att jag fortfarande lever. Kan inte komma ihåg att jag någonsin varit tröttare, men imorn är sista arbetsdagen!
Ska uppdatera mig i bloggvärlden så fort jag vilat upp mig lite.

Nu sitter jag och väntar på att en kladdkaka ska bli färdig sen är det snart dags att stupa i säng....

Kram och god natt!

Se positivt på saken!

Det finns iaf alltid en fördel med att vara spy-sjuk, man går ner i vikt! =)
Idag vägde jag för första gången på 3 år under 60 kg (först gick jag upp tio kg av en medicin som jag inte hann gå ner innan jag blev gravid med Maxen).

Imorn är det jobb igen...

Host host

Glömde skriva igår att Max och Marcus va till läkaren och fick en annan hostmedicin utskriven. Den ska Max äta tre gånger om dagen i ungefär en vecka eller lite mer. Sen ska han va bra påstod läkaren. Första natten hördes inte ett enda ljud från Max rum och det kändes väldigt lovande, andra natten hostade han som en tok igen....

Det sköna har varit att så fort jag började jobba och lämnade över natt-ansvaret till Marcus så sover jag trots hostan! Vaknar till ibland men somnar oftast om när jag ser att Marcus också vaknat till. Tänk va hjärnan är häftig!!

Imorn är det fredag och sen äntligen helg. Då har jag jobbat hälften av tiden. Har ganska kul på jobbet och det är lugnt hela tiden, men jag längtar efter Max och att få va hemma och leka med honom och gå promenader och greja. Och umgås med andra mammor och barn.

Är helt slut så jag ska ta en sval dusch och sen hoppa i säng. Med blött hår som vanligt... Trots att det inte blev nån träning idag.

Kort uppdatering

Max fick nya kläder i helgen och vi fick nya bokhyllor! Har slängt upp det mesta i dom men tar ingen bild förr än jag möblerat om bland böcker och grejer, ett antal gånger... =) Så småning om ska vi köpa olika dörrar till, men först ska pengar gå till Mallis. Om vi står ut särskilt länge till, Max har en förkärlek till att dra ut böckerna på golvet precis som han alltid gjort i sitt rum....

Det går fortfarande bra på jobbet, väldigt trött men det är ju väldigt lugnt på jobbet så det gör inte så mycket.

Det va nåt mer specifikt jag skulle skriva men jag minns inte vad. Är supertrött och mår lite illa. Antagligen värmen. Idag har vi visserligen bara 31 grader i köket där jag sitter, temperaturen har senaste tiden legat på 34. Sovrummen på ca 28.

Nej nu ska jag göra mig iordning och slänga mig i sängen. Imorgon måste Marcus jobba så jag ska skjutsa Max till min syster och pappa innan jobbet.

Kram och god natt!

RSS 2.0