Trött trött

Men har mest mig själv att skylla (förutom nattens katastrofnatt som inte va mitt fel). Har varit uppe betydligt längre än jag brukar på kvällarna, säkert 5 kvällar i rad nu. Korkat eftersom jag vet hur mycket bättre jag funkar om jag sover ordentligt. Men ikväll ska jag försöka se till att lägga mig så fort barnen somnar!

Håller på att ladda upp fler bilder för framkallning, strax över 200 bilder och så väntar jag på strax över 500 som jag laddade upp i måndags! Superkul!!! Är så glad att jag äntligen tagit tag i det här. Men nu säger plånboken åt mig att lugna ner mig en stund så ikväll kommer jag inte fastna framför bilder iaf =)
Har ju snart över 700 bilder hemma som ska in i album så jag har ju lite att pyssla med framöver... =)

På fredag morgon åker jag och barnen med mina föräldrar och syster till morfar och Doris i Kinna över helgen. Ska bli skönt att komma bort en stund även om det hade varit snäppet härligare om Marcus kunde följa med. Men han har fullt upp här hemma med övertidsarbete, föreningsstämma och dagis-fix.

Har massa jag känner att jag behöver göra, rensa/prova min garderob, rensa barnens garderob, rensa förrådet uppe, vårstäda garaget, tvätta bilen, göra fint på balkongen, köpa elektrisk getingsmälla så att jag över huvud taget kan gå ut på balkongen, tvätta Emmaljungan så vi kan sälja den, mm mm.
Har iaf vattnat blommorna och tvättar kläder för fulla muggar. Men jag hittar ingen energi till nåt annat. det får bli helgen nästa vecka. Då blir det också firmafest med Marcus jobb, ingen utom festkommiten vet vart vi ska men det ska bli jättekul!


Bus i Max säng


Max ska alltid göra fula miner när man tar fram kameran nu för tiden
Men om man kittlas så får man iaf ett leende =P


Härligt väder på balkongen!


Max provar morfars motorcykel-hjälm =)


Fika ute i solen


Nu får det räcka, måste väcka Minna och skynda oss till dagis! Inget av barnen som särskilt bra i natt men Minna har visst tagit igen det nu, 1,5 timme är hon uppe i nu!

Nu kom posten, det lät tungt och mycket... Undrar om det är mina 500 bilder!?! =)
Tjingeling!

RSS 2.0