Inget än

Antingen så är det vattkoppor eller så va Max bara väääldigt trött. Väckte honom efter en timme men han somnade igen efter att ha suttit och bara stirrat i en halvtimme och sov en timme till innan jag lyckades få liv i honom. På kvällen somnade han någon gång mellan 21-22 (jag vet inte för jag sov som en stock bredvid honom...) och sov till 9 imorse.
Skulle ju vara skönt att få vattkopporna avklarade som sagt. Står på 1177 att det ofta börjar med trötthet, huvudvärk och lätt feber. Han sa häromdan att han hade ont i huvet, men bara en gång så jag vet inte om det stämde...

En flicka fick vattkoppor på dagis som hon sedan gav till tre andra tjejer (tre som jag vet, det är många andra sjuka med) och igår va det en liten flicka som plötsligt hade en misstänkt prick på benet. Hon har i så fall smittat som mest senaste dagarna och hon äter vid samma bord som Max. Så om han inte har det i sig nu så kanske han har fått det av henne och det visar sig om typ 2-3 veckor. Utdragen väntan det här.... =)

Minna är nog snäppet bättre idag, hon har iaf sovit jättebra i natt!! Vilket betyder att vi sovit jättebra =P Va bara uppe en halvtimme med Max som behövde kissa på morgonkvisten. Tänk om det kunde hålla i sig?! Då skulle nog jag bli frisk på nolltid =)

Kommentarer
Postat av: Isabel

Det är så typiskt att de inte kommer när man väl vill ha dem!



Har kommit en bra bit på berättelsen men det tar sin tid att skriva med en hand även om man blir jäkligt snabb på det efter ett tag ;-) Dessutom är min rumpa bortdomnad nu eftersom bebis sover på armen men den ska nog bli klar till kvällen!

2011-03-04 @ 18:09:53
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0