Duktiga barn!

Nedräkningen har börjat. Och jag borde ägna dagens lediga 30 minuter till att städa upp i köket. Men efter att ha dammsugit hela lägenheten (fuskade i soffan) så ville min näsa, nacke och mitt huvud sitta ner lite.

Minna slutade gå de första dagarna hon va sjuk men nu har det satt fart igen och ordentligt också! Igår eftermiddag/kväll gick hon exakt hela tiden och det va nog först igår som hon började stanna halvvägs till destinationen och vända om och såna grejer. Stora tjejen! Hittills idag har hon också mest gått men hon kan inte ställa sig upp utan stöd än så om inget finns i närheten så kryper hon. Och hon har börjat prata lite igen, har fått höra både ta-ta (tack tack), hej och titta idag. Härom dan började hon ljuda mamma också =) Men det räknas inte än.
Tand nummer 7 har precis spruckit upp också!

Max är också duktig! Han ville ju ha blöja igen när han blev magsjuk, inte alls konstigt, och sen har vi sakta men säkert jobbat mot blöjfrihet igen. Först i måndags (han blev sjuk 21/1) va det okej att gå till dagis utan blöja och sen dess är han äntligen helt blöjfri igen! Han vill ofta inte ha blöja på natten heller men han kissar ju floder så det får han allt fortsätta med ett tag. När han blev dålig förra tisdagen så slutade han dricka välling, ville varken ha på morgon eller kväll, och sen dess har han knappt kissat nångång på natten. Men igår kväll ville han plötsligt ha och gissa om blöjan va full imorse!!! =) Så det får som sagt dröja ett tag till.

Nej om man ska städa lite i köket nu kanske. Marcus jobbar ju över och eftermiddagen/kvällen kommer vara full av barnlek, middagslagning och ätning, och barnbad. Sen blir det nattning lagom när Marcus kommer hem antagligen.

Hoppas alla har det bra i solskenet! Vi vill ha riktig vår nu!! Och bli friska.....

Kommentarer
Postat av: Isabel

Ja vår vill vi också ha så vi slipper frysa och kan sätta fart ordentligt med fågelsången igen!



Vi mår bra! Jag är inne på näst sista dagen av medicinen, ska bli så skönt när det är klart för det märks på Junis mage att hon har ont precis som jag, värdelöst! :-(



Hoppas ni blir friska snart så att vi kan ses!

2011-03-03 @ 12:16:58
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0