Nedräkningen

av de 30 minuterna har börjat och jag får nästan panik av att försöka lista ut hur jag ska få ut så mycket som möjligt av dom minutrarna, varje dag. Idag Vill jag få ut så mycket vila som möjligt utan att somna. Somnar jag vaknar jag bara ännu tröttare och groggy när hon ropar om en halvtimme. Och antagligen med huvudvärk och ännu mer frossa än vanligt.
Nej dags att kissa igen, vattnet rinner rakt ur mig!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Se till att vila!



Ett tips är att inte hinka i dig vattnet, då rinenr det bara rakt igenom och du sköljer bort salter och sådant från kroppen.

Det är bättre att ha ett glas stå och gå och dricka några klunkar då och då.



Ja jag förstår att det är svårt att dra gränsen för det, Alva har ju också haft mycket problem med stenhård mage men det låter ju verkligen som det blivit en grej för Max att hålla på med. barn är verkligen listiga!



Jag älskar ock så att sova och hatar att gå upp tidigt! Vill gärna ha lååånga sovmornar om det finns möjlighet. Det var verkligen en chock när man fick barn, hur lite sömn man får klara sig på då. Nu blir det ju lite att börja om från början för oss men bortsett från sömnen ska det verkligen bli underbart med en bebis till.

2011-01-17 @ 12:19:05
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0