Sömntuta

Minna är ju ganska känd för att sova mycket och enkelt men igår och hittills idag har hon sovit ännu mer än vanligt, nästan så man börjar bli orolig. Antagligen bara en utvecklingsfas eller "växafas" men ändå. Vill inte att nattsömnen ska bli störd. Men det går ju knappt att hålla ett spädbarn vaket när det inte själv vill =)

Om tolv dagar får vi börja med gröt och smakportioner! Nedräkningen har börjat =) Ska bli så spännande att se om hon är lika matglad som Max. Max va iofs väldigt bestämd med vad han ville ha i början, men det han tyckte om slukade han både snabbt och mycket!
Lustigt hur olika det är egentligen (visst det skiljer 32 dagar på dom men ändå), när Max va fyra månader kändes det inte alls konstigt att sätta honom i Antilop-stolen med den uppblåsbara dynan. Men jag vet inte riktigt om jag kommer kunna sätta Minna där om 12 dagar. Hon lyfter ju fortfarande inte särskilt mycket på huvudet. Å andra sidan älskar hon att stå och hon är väldigt stabil så. Det kanske funkar ändå, den som lever får se!

Kommer nog tjuvstarta med lite mosad banan så fort vi kommer in i juni =)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vi lät han sitta en stund varje dag i stolen för att han skulle vänja sej. efter en vecka blev det mkt bättre.

annars får ni väl ha lilltjejen i knät :)

2010-05-27 @ 22:52:29
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0