Mjölkstockning

=(
Det gör inte så jätteont än men jag har en gigantisk stenhård knöl i bröstet och det börjar göra ont när Minna suger...

Nu har jag nog gett upp det här med att Minna ska dricka bröstmjölk ur flaska (eller ur nåt annat) på fredag =( Imorn ska vi köpa ersättning och se om det funkar bättre. Kanske är lättare att acceptera flaskan om det är nå helt nytt i den. Wish us luck! Vill så gärna följa med Marcus!

Kommentarer
Postat av: Mia

Du kan alltid ge mjölk med sked. I början när vi behövde komplettera med ersättning gjorde vi det för att han inte skulle suga fel på bröstet sen. Det tar längre tid än flaska men går snabbare än att amma =) Det är heller inte så mycket att lära sig. Mest för en själv att parera tungan med skeden =) Alternativt köpa amningsnapp och använda ibland när du ammar så kan det bli enklare med flaskan sen.

2010-05-21 @ 11:20:18
Postat av: Isabel

Det är inte kul med mjölkjstockning! Jag ahde massor och fick massera ordentliget ut mot bröstvårtan emdan Alva sög. Hoppas det går över!

2010-05-21 @ 21:57:51
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Lina

Har ni testat att någon annan ger henne mat med flaska?

Vi introducerade flaskan för elliott en vecka innan vi skulle bort.. han vägrade. Vi kämpade och slet med det slutade alltid vid bröstet. Tillslut testade mamma att ge honom mag med nappflaskan och det gick, efter lite trix... det kanske är värt att testa iaf :-)

Kram kram

2010-05-22 @ 11:40:45
URL: http://endellina.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag menar från dig är hon vi van att få tutte... varför erbjuder du nu nån gummi grej.. ha ha men från någon annan kan det ges annat :-)

Sen hade mamma en av mina tröjor i närheten så att hon kunde sätta på sig den så trygghetsdoften kunde infinna sig.. ha ha mycket med det där :-D

Lycka till!

2010-05-22 @ 11:42:34
URL: http://endellina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0