"Tidig" morgon imorn

Max ska till dagis så jag måste gå upp i tid. Har ingen aning om när det är eftersom det är första gången vi ska göra oss iordning alla tre till dagis. Provar att ställa klockan på 7.30 så får vi se hur det går helt enkelt.
Lite jobbigt för Max somnade sent som vanligt nu för tiden, 22.15. Jag fick natta, hör ju inte till vanligheterna längre, jättemysigt! Men det gjorde ju att jag missade Minnas första sovstund och nu sitter jag alltså och väntar på att hon ska vakna, bara för att göra henne iordning så vi kan lägga oss i sängen och amma och sova =)
Tungt att somna sent när man ska upp "tidigt" för typ första gången på länge.
Hon håller typ på att vakna nu iaf.

Både Marcus och jag har mått jätteilla efter middagen ikväll =( Håller tummarna för att vi inte blir dåliga igen... Imorn ska Isabel komma hit, på onsdag Sara, på torsdag ska jag träffa Carro och om alla är friska så ska vi äntligen träffa Hanna och barnen på fredag. En vecka full med trevligheter med andra ord!!! Har inte tid att bli dålig då inte =)

Idag har Max och jag dammsugit, vi har tvättat och hängt två tvättar och så har vi diskat. Skönt att få lite gjort. Sen har vi lekt en massa Duplo =) Minna och jag har ammat och bytt bajsblöjor. Haha =)

Nej fy vad trött jag börjar bli nu =( Och mår fortfarande illa, inte bra. Minna har legat och stönat i 20 minuter men ännu inte vaknat. Får nog ta och väcka henne annars kommer jag somna sittandes vid datorn.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Under Alvas första veckor köpte vi ett paket New Born blöjor varannan dag och ibland varje...

Men det ska ju bli skönt, om det blir några fler barn vill söga, att bara ha ett blöjbarn i taget.

2010-03-02 @ 05:55:58
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0