Mammas stora flicka =)

Väger nu 4040 gram! och är 52,5 cm lång, alltså plus 1cm och 285 gram på en vecka =)

Sköterskan skulle också se till att dom la undan en dos svinvaccin till Max, om det blev över, så vi kan komma på morgonen den 25 mars och ta sprutan. Så nu kan jag hämta Malin på Arlanda! Och visa upp mina underbara änglar =)
Visade sig att det va föräldramöte på dagis på kvällen så jag hade knappt fått se henne alls om jag inte kunde komma till Arlanda =( Lagom till den helgen kommer också min bror hem!! Och min pappa fyller år =) Riktig kalashelg!

Gick bra att lämna Max idag med, hoppas han har sovit bra i sovsäcken. Igår hade han vaknat ledsen men somnat om på soffan i lekrummet =)
På tal om ingenting, så är en av Max favoritlekar, bortsett från Duplo, titta på film och spela fotboll, vad han själv kallar "A B". Vilket innebär att vi öppnar upp ett word-dokument på datorn, sätter på Caps Lock och ändrar teckenstorleken till typ 72 och så sitter han och knappar bokstäver =) Ibland sitter vi med och skriver ord som mamma, pappa, max och sånt. Det tycker han är jättekul!

Jag är för övrigt nyduschad och snart nymatad =) Och alldeles strax vet jag någon annan som kommer vilja bli nymatad! Och sen är det ju så gott som dags att hämta lillkillen. Skulle ha hunnit med att diska och vika tvätt idag va det tänkt. Men dagis, bvc, ica, amningar, lunch och dusch tar uppenbarligen nästan 5 timmar! Får hoppas Minna sover medan Max äter mellanmål så kan jag diska då.

Nej nu ska här ammas igen! =)

Kommentarer
Postat av: Isabel

Du ser, det lönar sig att sitta och nöta på vid brösten!

2010-03-03 @ 13:59:27
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Isabel

Jag tror på att man inte ska stressa utan at det näre barnet är moget för det. Alva går det så enkelt för så vi fångade verkligen upp det i rätt tid. Ska bli underbart att slippa lägga så mycket pengar på blöjor!



Ja, det blir väl barn någongång. Känenr mig så tjatig men har ingen att prata om det med och behöver verkligen få ur mig min frustration... Jag siktar in mig på att det blir dags att tina en av de 14 stavarna i oktober!

Just nu orkar jag inte tänka på hur mycket kaffe jag dricker, vilken medicin jag äter osv utan stoppr i mig det jag vill så får vi se :-)

2010-03-03 @ 15:34:36
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Hanna

seriöst vissa dagar har jag tänkt säga upp dagiset. 5 timmar. man hinner ju fan knappt dit och tillbaka!

om det inte vore för hans skull skulle jag skita i det..

2010-03-03 @ 16:34:43
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Malin

Ah vad glad jag blir att ni kan mota mig! =D jattekul! Jag har ingen mottagning har, askonstigt, men jag ska nog kopa ett amerikanskt sim kort imorn. Kram!

2010-03-04 @ 00:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0