Lustigt

Min pappa ringde precis och sa att han hackat bort all is från utanför garageporten! Jag som undrat så en stund vad det varit som bankat och låtit utanför =)

Max hade haft det bra på dagis och när jag skulle hämta honom så tog jag Minna i hennes vagn, inlindad i filtar och Marcus vinterjacka som jag hade när jag va gravid, hon va så varm och go så! Ska ikväll titta nere i förrådet om vi har nån gammal sovsäck som Max kan ha som åkpåse i vagnen, i så fall ska jag och Minna gå en efterlängtad promenad imorn!
Peppar, peppar så är det inget barn som är sjukt på dagis nu och ena fröken kommenterade hur frisk Max för en gångs skull är. Håller tummarna att han fortsätter vara det ett tag.... Onsdag nästa vecka ska vi på återbesök hos barnspecialistmottagningen, som för övrigt är mitt uppe i en flytt till Samariterhemmet. För mig va det mer praktiskt på Liljefors torg....

Som vanligt när jag har en fullspäckad vecka så har tre av fyra dejter blivit inställda eller flyttade på, så det kan gå!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Vill du låna en åkpåse?

2010-03-02 @ 18:44:11
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Isabel

Säg till annars. Vi har två ligger i lådan, de kommer inte att användas förrän nästa bebi kommer.

2010-03-02 @ 21:30:36
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Isabel

Jag mår fortfarande illa, så skumt! Och dte bränner och svider i magsäcken så kanske en magkatarr ändå? Försöker gå på toa för jag känner att jag vill och behöver men där är det tvärtstopp! Hur hård som helst verkar det som... Skitskum mage just nu!

2010-03-03 @ 07:29:37
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0