Kalla kårar

Nu har vi varit på Bvc och vi har hämtat hem Max från dagis.
På dagis hade ena fröken varit Påskhare och delat ut glass till mellanmål. Max hade blivit skitskraj =( En annan fröken hade fått gå in med honom i ett annat rum t o m. Där hade hon försökt förklara att det bara va Jonna men det hjälpte inte. Först när Påskharen försvunnit gick han tillbaks och åt glass. Vi får leta upp lite bilder på påskharar på nätet och visa att dom är snälla =)

På Bvc gick allt bra! En centimeter till på en vecka och 195 gram. Allt såg enligt läkaren bra ut! Pratade lite med sköterskan om hennes mage, hon har ju lite småont titt som tätt och det bubblar nästan konstant i den, och hon tyckte jag skulle prova Sempers magdroppar. Så det ska jag handla imorn så får vi se om det hjälper något.

Tyckte inte alls om barnläkaren. Fick för det första obehagliga vibes från första sekund och sedan verkade han inte kunna ett dyft om bebisar, hur kan man vara barnläkare då??? Efter vi hade mätt och vägt så skulle jag sätta på en blöja innan läkaren undersökte men innan jag hann så kissade hon. Ojdå så läkaren förvirrat (som att det inte hänt förut??) och skulle lyfta upp Minna så sköterskan kunde lägga dit ett nytt underlägg. Då tar han tag med båda händerna runt midjan på henne och börjar lyfta rakt upp?!?? Han insåg dock ganska snabbt att det inte va nån bra idé och la ner henne i kisset igen. Jag och sköterskan tog över...

Marcus är förkyld och har redan kommit hem från jobbet stackarn, hoppas det inte blir värre nu när det är långledigt!!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Ja, det lät ju inte särskilt proffesionellt, det enda de verkar vara duktiga på är det medicinska. Det märks ju vilka som gör underjobbet!

2010-03-31 @ 15:56:15
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Lina

Men herregud! lite tafatt då rå. jobbigt. Vill ju att doktorn ska vara världvan, för att man ska känna sig trygg!

2010-04-06 @ 09:54:49
URL: http://endellina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0