Helgen och veckan

Marcus har tenta om 1,5 vecka så i helgen bodde jag och barnen hos mina föräldrar så att han skulle få plugga ordentligt. Han hade även tvättat kläder, gått ut med sopor och städat =)

Det va jättemysigt i Bergsbrunna, gick två långa promenader i solen och sov middag en stund =) Full fart på Max heeela tiden, precis som vanligt. Det blev en jobbig natt dock där båda barnen va ledsna samtidigt, hur prioriterar man tröstningen? Men efter en stund sov vi alla igen.

Nästa helg ser likadan ut.

Idag har jag iaf städat badrummet och hälften av disken hann jag få undan innan Maxen vaknade igen. Det va väldigt lite disk så det som är kvar är en lätt match.
I veckan är det alltså barnspecialistmottagningen som gäller på onsdag efter dagis och på torsdag ska Minna och jag till bvc. Annars har vi ingenting planerat alls. Jag hoppas Max inte blir sämre så att han måste vara hemma. Kanske tar jag en promenad till mina gamla kollegor med lilltjejen efter dagislämning imorn. Vi får se. Ingenting alls planerat som sagt........

Nu börjar det bli dags för lillan att vakna och äta tycker jag =)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det stämmer! Jag hade med glömt! =/

Håller fredagen lite öppen om det går bra? Jag ska ev. bli av med dem båda någon gång på dagen, men vet inte när :)



Biter ihop käkarna när jag koncentrerar mej. Men nu när lillebror skriker så blir jag säkert omedvetet stressad över det och att vi inget kan göra..



SJälv hann jag knappt gå ut i solen i helgen. Jättetrist :(

2010-03-08 @ 13:43:52
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Isabel

Hoppas det går bra för Max!



Alva hostar som bara den också, hon sover men vi kan inte sova..

2010-03-08 @ 14:57:56
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0