Vattkoppor eller inte?

Går bara och väntar på att det ska bryta ut...
Inkubationstiden är 10-20 dagar, det vanligaste är 14 dagar. Oftast har man inga symptom förrän det bryter ut men det är ju inte omöjligt att man blir påverkad av att ha viruset i kroppen.
Max äter jättedåligt, han är smågnällig och trött. Och så har det varit i strax över en vecka nu. Och så hade han ju den plötsliga febern i fredags.
Fröknarna på dagis har räknat ut att om fler barn smittas så borde prickarna börja komma nu under helgen eller i början på nästa vecka, med andra ord lagom till Gotland... Inte så mycket att göra åt saken dock.
Minna är seg hon med, trött och snuttar massor på tummen senaste dagarna, men han borde inte direkt ha smittat henne än.

Vi får se hur det går!

Max har för övrigt gått sin sista ordinarie vecka nu. Nästa vecka går han bara på onsdag och sen är vi på gotland drygt 1,5 vecka. Efter det hade dom ont om personal en vecka så då får han vara hemma och sen har dom stängt fyra veckor. Efter det blir det två veckor till med bara onsdagar. Har valt att ha honom en dag i veckan trots att Marcus är hemma för att det inte ska bli allt för långt uppehåll. Han älskar ju dagis så mycket!!! Men 6 veckor helt ledigt blir det iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0