Så mycket att göra

På torsdag morgon åker vi äntligen till gotland! Men innan dess är det en massa packning att ta tag i samtidigt som både Marcus och jag har en massa annat att göra.

Idag kommer tvättmaskinerna gå varma här för att allt vi ska ha med ska vara rent och hinna torka i tid (satte igång den första maskinen kl 8 så förhoppningsvis hinner vi med alla fyra tvättar idag). Jag ska springa med min syster kl 11 (inget måste men psykiskt viktigt) sen hem och duscha och äta lunch och förhoppningsvis hinna med lite packning, tvätt eller städning eller så. Sen iväg till Vattholma för att klippa mig hos Helena (heller inget måste men även detta är bra för själ och psyke). Hem och hämta upp övrig familj för en tur till Gränby med besök på apotek, Systemet, Ica och så måste vi hitta en solhatt till Minna (även Max minsta solhatt är för stor för henne).
Väl hemma är det säkert dags för mat igen, mer tvätt och sen hoppas jag kunna packa ner lite mer kläder som torkat.

På onsdag ska jag lämna Max på dagis 9 och sen va på bvc 10, ingen idé att gå hem däremellan. Marcus ska vara på möte på jobbet mellan 10-12, kl 14 ska jag hämta Max på dagis och sen vid 16 ska Marcus tillbaks till jobbet för "sommaravslutning". Så innan 16 ska allt som inte behövs under kvällen och nästa morgon vara nere i bilen. Det är planen. För då kan jag fokusera på att bara bada barn och småstäda och sånt på kvällen när Marcus är borta.

Nej nu ska jag lägga in räkningar för betalning innan batteriet på datorn dör.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0