Nästan hemma

Är nu i Bergsbrunna allihop och ska äta middag. Vi har haft det bra men regnigt. Max har i princip inte varit ute på hela helgen.

Nämnde ju att båda barnen va snoriga. På fredag morgon när vi skulle åka hade Max plötsligt 38,7, men han kändes ändå helt okej under resan. Både han och Minna sov mestadels av vägen. Men precis innan norska gränsen spyr plötsligt Max, världens största spya, över hela honom och hela bilstolen. Resan som brukar ta typ 6 timmar (6,5 nu på hemvägen) tog 8 timmar med två amningsstopp och ett kräkstäd.

Under resans gång klagade Max en del över huvudvärk och på eftermiddagen/kvällen somnade han som en stock i soffan. Efter att ha sovit ett tag började han plötsligt skaka en liten liten stund och sen när han vaknade typ en kvart senare hade han 40,1 graders feber. Fick en alvedon och en timme senare sprang han runt på golvet och rullade boll =)

Googlade vattkoppor som går på dagis nu och läste att de första symtomen är trötthet, feber och huvudvärk. Sen kommer prickarna först några dagar senare, så vi får väl se. I så fall borde det dyka upp typ imorn. Vore skönt om han kunde ha det avklarat innan Gotland...

Nu är det dags för mat!

Kommentarer
Postat av: Hanna

verkligen. vi hade inga sånna symptom utan 16 dagars feber..

2010-06-14 @ 08:06:01
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0