Lite kort

Nu är jag i Bergsbrunna igen =) Tanken är att min syster och jag ska ta en löptur men hon har inte vaknat än och det blev plötsligt väldigt väldigt mörkt på himlen... Vi får se hur det går. Vi sprang i alla fall första gången förra veckan, väldigt kort runda men bra start =)

Har inte hittat nå prickar på Max än så det kanske inte blir något. Vore ju skönt om han slapp bli sjuk, samtidigt som jag vill ha kopporna överstökat och helst innan Gotland. Åtminstone inte under resan.

Max fick nya stövlar av "ollemo" (=oldemor=gammelmormor på norska) i helgen och dom skulle han bestämt ha på sig till dagis idag =) Sötnosen! Som det ser ut på himlen just nu kanske det va lika bra. Minna fick en alldeles underbar (och svindyr) ljuslila klänning som jag längtar så att få klä på henne! Annars tog vi det mest lugnt inomhus, regnade ju praktiskt taget konstant tyvärr.

Marcus har drygt fem arbetsdagar kvar innan han går på ledighet! Längtar ihjäl mig!! Och det blir troligtvis ingen övertid mer heller. Igår slutade han till och med 14.30 efter ett kundbesök =) Då åkte vi till Nordea (äntligen fixade vi konto till minna och bytte konto till Max), Toys'rus och till Ica.
Nästa vecka jobbar Marcus på måndagen, jag ska på body pump med syster på tisdag lunch och sen klippa mig hos Helena efter det! På onsdagen kommer Max vara på dagis, Minna ska på 4,5 månaderskollen och Marcus ska in till jobbet ett par timmar för ett möte. Sen åker vi tio dagar till Gotland på torsdagen!! Hoppas verkligen det blir fint väder!

Nu har visst syster gått upp så vi kanske hinner springa lite innan regnet kommer....

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag hade ingen tod bokat för det. jag mätte bara när vi stod i rummet.. kanske ni också kan göra?

2010-06-15 @ 18:41:01
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0