Dryg natt

Som vanligt nu för tiden =) Fast av lite andra orsaker denna gång. Antar att Max drömt igen. Han kom inspringandes precis efter 01 och sen tog det ända till 03.30 innan han sov ordentligt igen. Jag satt inne på hans rum i strax över en timme sen klarade jag inte av mer. Mådde så illa, hade jätteont i nacken och hur jag än satt va magen ihopklämd och gjorde ont. Inte lätt att vara lugnande och sitta och sjunga då inte! Fick väcka Marcus så han bytte av mig sista timmen. Hade jättesvårt at somna om men efte lite om och men gick det. Marcus stackarn försov sig imorse! Varken han eller jag hade hört nån klocka utan vi vaknade när min ringde klockan 8, och då ska Marcus va på jobbet... Så kan det gå!

Nu kom Max stapplandes med en nalle i handen. Tänkte låts honom sova till jag skrivit klart, men nu hann han vakna själv! Tänkte ju att hans dygn skulle vändas bra nu när han inte sov middag igår men så blev det tvärtom istället =) Får se till att han inte sover middag idag heller. Det är ju dags för dagis igen på tisdag!

Har precis chattat med försäkringskassan också så ikväll ska vi se till att fixa med föräldrapenning de dagar Max inte går på dagis. Blir bara lägstanivå-dagar men lite klirr i kassan är det ju iaf! Vet dock inte om vi hinner få pengarna i januari =/ men det visar sig.

Nu är det dags för ny blöja och välling!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Det är sjukt jobbigt att inte få sova. Alva vaknade vid 4 inatt och var såå arg! Hon tyckte att hennes pappa låg i vägen och skulle flytta sig fast han lpg så långt ut på kanten han kunde, jag ahde hur mycket plats som helst på min sida.

2010-01-08 @ 10:58:43
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Isabel

När du tog dina cellprover, vart gjorde du det då?

Nu kan alla läsa detta men det skiter jag i, har själv känt en förändring och det oroar mig men jag vet ju itne vart jag ska ringa!?

2010-01-08 @ 13:14:30
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0