Rensat!

Nu har jag satt mig ner för första gången idag och bebisen sparkar sönder mig! Den följer verkligen min aktivitet fast tvärtom. Sover när jag håller igång och vaknar så fort jag tar det lite lugnt =)

Max väckte oss 8.45 och så åt vi frukost och fixade med dagar på forsakringskassan.se och lite annat liknande. Sen bar det av till Willys för storhandling och korv-med-bröd-lunch.
När vi kom hem satte vi på Ice age till Max och så fick Marcus och jag värsta rycket! Började med att Marcus gick ut med soporna bara och slutade med att förrådet i lägenheten är jätterensat!!! Möblerade om i ett skåp i köket och fick in en massa prylar från en flyttkartong. Tömde en flyttkartong i en trådback vi har i förrådet. Och en tredje flyttkartong med bara prydnadssaker, ljus och sånt, flyttade jag över till brudkistan som så gott som stått tom. Tre hela lådor tömda och ihopvikta!! Nu återstår bara två kartonger i förrådet, den ena är full av tavlor och foton i ramar och den andra innehåller grejer som hör till badrum/städskåp. Har ingen plats för nåt av det tyvärr. En massa kartonger från jul och annat blev också slängda =)

Hittade en massa krukor som jag trodde jag drömt att jag hade, och nu har lampan i köket fått sina stearinljus också =)

Marcus tog också upp Max åkpåse så han kan sova i den på dagis, och lådan med bebiskläder =) Jag har sparat varenda plagg som inte varit trasigt eller fläckigt. Ska bli spännande nu när man packar upp allt igen, om man kommer sortera bort saker som man inte alls tycker är så gulligt och fint längre. Eller om allt känns värt att återanvända.

Nu är vilan slut. Dags att rensa kyckling och diska.

Kommentarer
Postat av: Hanna

sKönt att få det rensat! jag boar för fullt i alla skåpen. är väl så annars också, men lite extra nu :)

svårt med skötbordet! i erat sovrum då?om ni byter plats på skrivbordet och skötbordet?

annars är ju badkarsvarianten inte alls dum för nattbyten :)

2010-01-09 @ 21:43:02
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0