Tiden bara flög förbi

Dagen idag har gått jättefort, och jag vet knappt vad jag gjort...
Vi vaknade 8.30, åt frukost, lekte lite, jag duschade (upptäckte när jag skulle ta deo att jag glömt raka mig under armarna, surt...), måttade gardiner i köket och sen åkte vi till Bergsbrunna. Där har vi lekt, pratat med brorsan på msn, ätit massa massa god mat (som vanligt!), Doris har lagt upp alla gardiner =)

Dagens häftiga händelse inträffade på kvällen innan middagen. Alla satt och ojade sig över vilket gott vitt vin dom drack så jag va tvungen att smaka en smutt. Är verkligen ingen vinmänninska, avskyr rött och hade väl i princip precis börjat lära mig dricka lite vitt innan jag blev gravid med Max. Efter det har jag inte ens kunnat dricka Rosé.
Men jisses, tyckte det här vinet va supergott!!! Verkligen på riktigt gott! Vet inte om det är min förkylning som påverkar mina smaklökar elelr gravidhormoner. Men det va verkligen jättegott =)
Vi ska prova köpa vinet senare när jag inte längre ammar och jag hoppas verkligen att jag fortfarande tycker om det, skulle va så kul att kunna ta sig ett glas vin ibland!

Tror iaf att vi alla tre mår snäppet bättre förkylningsmässigt idag. Vi har inga planer för helgen mer än att Marcus ska få plugga. Får se vad vi hittar på. Städa ska jag iofs göra nån gång =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0