Överdrivet positiv

Hahaha ja det är bra att man är positiv =) Men det kommer nog inte bli dammat och dammsuget två gånger till idag! Lämnade Max på dagis och gick till Ica och fy vad jag hostade.

Så nu är det ändrade planer. Jag ska nu fylla upp ett varmt bad med Lavendel-skum och under dagen ringa tre samtal, ett till försäkringskassan (alltid lika kul!), ett till Barnxpecialistmottagningen på Liljefors torg (kan va för sent redan så kanske får ta det imorn), och så ska jag boka en klipptid hos Helena så att det säkert blir av innan bebisen kommer =)
Sen vet man ju inte vilket under badet gör med min kropp, jag kanske åtminstone orkar damma idag och så kan jag dammsuga imorn igen.

Och ikväll ska jag verkligen försöka få till ett foto på magen!

Trots att jag nu överdrev lite med vad jag skulle pyssla med idag, så måste jag säga att när jag dammsög igår så kände jag mig inte trött som i "superduperförkyld och höggravid" utan bara "superduperförkyld". Känns bra. Däremot, som en fröken va så snäll och påpekade för mig när jag lämnade Max idag, så är det så svårt att bli av med förkylningar helt och hållet när man är gravid. Och det vet jag ju sen förra gången.
Jag är enormt glad att jag fått vara så frisk och pigg och klarat av att träna så länge som jag har gjort denna gång, men nu är det nog dags att lägga ner det mesta och bara ta det lugnt. Den här förkylningen är nog här för att stanna.

En annan kul grej jag fick höra när jag kom till dagis var att det startade en magsjuka igår... Och det känns ju underbart nu med Max antagligen känsliga immunförsvar och mitt definitvt känsliga immunförsvar. Men, som jag brukar säga men ändå inte lyssna på, så ska man ju inte ta ut något i förskott! =)

Nu blir det bad och antagligen lite småslumrar (inget riktigt ord va??)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0