Kramigt

Idag va Max helt plötsligt supermammig när jag skulle lämna på dagis. Han ville absolut inte ur min famn och varje gång jag eller fröken kom med något lek-förslag så sa han bara "neej, mera mamma" och kramade hårdare. Så till slut fick jag bara ställa ner honom och säga hej då och han började gråta för första gången =( Som tur va så va allt redan bra när jag vände mig om vid grinden för att vinka =)
Igår eftermiddag va han helt plötsligt jättehängig och hade 38,4 men en timme senare va han pigg som en mört igen. Får hoppas att det går bra på dagis idag.

Om en stund kommer min morfar och Doris hit! Mamma och pappa hämtade upp dom på Arlanda igår efter två veckor i Vietnam. Inte ett dugg avis.... Kommer känna mig så extra sjuk och blek när dom kommer innanför dörren. Men det ska bli trevligt med sällskap! Slog mig nu dock att jag inte vet om jag har nå lunch att bjuda på.... Men sånt brukar ordna sig!

Aannars väntar jag på att bli uppringd från Barnspecialistmottagningen runt 11.

Nu är det dags att snyta sig igen.

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag kan inte kommentera i förra inlägget så jag får göra det här :-D



Herre jesus vilken plutmage... måste vara en flicka.. eller så ligger han/hon annorlunda. Gud va fin du e. Ser riktigt smärt och smidig ut :-) jättefin!

Inte ofta man får plats med Gud och Jesus i samma

2010-02-04 @ 16:58:05
URL: http://endellina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0