Ha Ha Ha..............

Hade visst inge kokos heller.
Så nu är det pärlsocker på mockarutorna.

Men jag är iaf nyklippt och fräsch =)

Verkar som att lilltjejen igår och idag "somnat djupt" en amning tidigare på kvällen. Vilket ju betyder att jag borde lägga mig då jag med. Men jag verkar bara gå och lägga mig senare och senare. Jättedumt med tanke på att Max på tisdag ska till dagis och det betyder en "tidig" morgon för vår del.
Men idag hade jag iaf en anledning att inte gå och lägga mig i tid, vi hade ju helt glömt bort att slå in Max paket! Men nu är det gjort, jag är av någon anledning dödstrött. Men Minna har nu sovit i två timmar nästan så jag borde väcka henne och byta blöja och kläder och tutta lite innan jag går och lägger mig. Kommer nog annars bara hinna somna innan hon vaknar av sig självt.

Vet inte om jag nämnt det men på dagtid sover hon jättebra i vagnen men så fort det blir natt så ska hon bara sova bredvid mig. Igår gick det däremot bra att ligga i vagnen första omgången och jag fick sova ensam i min säng i typ 1,5 timme! Inte för att jag sover dåligt med henne bredvid mig, men lite rörelsefrihet va trevligt =)

Igår fick Max sin sista dos av hostmedecinerna för denna gång. Nu ska han gå helt utan i drygt en vecka (samtidigt som han ska komma tillbaks till dagis....) och sen har vi tid på barnspecialistmottagningen. Ska bli spännande att se vad dom säger där och hur det går utan medicin igen....

Nej, jisses vad trött jag är ikväll. Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Du får hälsa ett stort grattis till Max idag!

2010-02-19 @ 08:49:22
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0