Men va f*n!

Mens igen! Det är inte ens två hela veckor sen jag fick den sist =( Jag som hatar det så mycket, hur ska jag klara av det varannan vecka!? Nej, får nog googla andra preventivmedel än minipiller nu när jag inte ammar längre...

Har kommit på att det känns lite dumt att låta Minna och Max få sova tillsammans nu när Minna hostar. Inge kul om dom väcker varandra hela tiden. Får se om Max kanske glömt bort det (knappast troligt) så kan vi skjuta på det till nästa helg...

Nu är det dags för min frukost! Va inne hos Marcus nyss men det är väldigt tyst så han somnade nog om =)

Kommentarer
Postat av: Isabel

Hormonspiral ska vara bra om man tål hormoner, den ger lite biverkningar eftersom hormonerna utsöndras lokalt och verkar där de ska.

2010-12-03 @ 09:44:30
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Isabel

Njae, nej skulle jag nog säga men det har nog inte med snön att göra utan snarare att den kom samtidigt som Micke fick sin lunginflammation. Jag hoppas det ska hända lite i helgen iallafall. Vi tänkte samla ihop kabelskrot att panta, alltid något. Elektrikern gissade på att vi hade kabelskrot för 10 000 kr så vi tänkte ta en del nu, kommer att behövas när Micke var sjuk så mycket i november och jag inte jobbade så mycket nu till jul ;-)

2010-12-03 @ 10:35:26
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är han sjuk igen?

2010-12-03 @ 15:31:50
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Anonym

P-ring.nu kolla det.

2010-12-03 @ 15:32:34
Postat av: Isabel

Det är ju värt att prova. de sa ju att man skulle få en sån jäkla mensvärk av kopparspiralen och blöda mycket om man redan blödde mycket, jag fick kortare cykel och mensvärken jag hade innan försvann helt. OM det skulle fungera så är det ju toppen, annars är det ju bara att ta bort den.

2010-12-03 @ 18:56:10
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0