Uppdatering

Tre dagar på jobbet och alla "jobb-krämpor" är tillbaks. Torra händer och läppar, skavsår av arbetsbyxorna, det svider i näsan (har aldrig förstått varför näsan svider, men det gör den. Troligtvis pga all skit och den otroligt dåliga luften), huvud och nacke värker så gott som konstant, handlederna har börjat kännas... Idag kände jag också ångesten för första gången.

Max va hemma med Marcus måndag och tisdag. Idag va det fotografering så då gick dom dit och Max fick stanna hela dagen. Fotograferingen hade tydligen inte gått så bra =( De enskilda fotona togs nere i källaren (där Max aldrig varit, kanske spelade in...) och han hade bara gråtit hela tiden =( Sen hade det gått ganska bra på grupfotot där uppe, han fick sitta i en frökens knä. Då hade dom provat enskilt foto där uppe istället men det hade inte heller gått så bra... Dom hade fått ett foto där han log men troligtvis är han väl alldeles rödmosig och svullen.... Vi får se när bilderna kommer hem!
Det hade iaf gått bra för Max ända till dom gick ut då hade han börjat hosta som en tok igen...

Ikväll jobbar Marcus extra på Burger King, va typ flera år sen sist, så Max och jag åkte till Bergsbrunna där vi sitter nu och väntar på mat =) Trevligt med lite sällskap!

De första uppdateringarna från syster i Kina låter som att dom har det bra iaf! Men inte kan man tro nåt annat heller =) *Avis*

Det va väl vad jag hade att komma med lite snabbt såhär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0