Trötter

Gick uppenbarligen inge bra med medicinen igår kväll. Så jag va upp igen vid 00 och provade en gång till. Tyckte det gick mycket bättre, han drog in två ordentliga andetag och jag kände lukten av medicinen denna gång. Första trycket kanske bara "öppnar" inhalatorn... Men inte hjälpte det i alla fall inte. Nu börjar jag bli riktigt trött =(

Man får ta medicinen 8 gånger per dygn. Men efter som Max i princip bara hostar när han sover tyckte läkaren att vi försöker hålla det till två gånger bara, en gång när vi nattar och eventuellt en gång till om han skulle börja hosta under natten. Men samtidigt tyckte han att vi skulle försöka hålla Max helt hostfri så hans lilla kropp får vila, så om det behövdes ett par gånger till så va det okej. Han har ju hostat väldigt mycket senaste tiden när han sover på dagen med så jag kommer nog använda den då med. Dels för Max skull, dels för min skull (jag behöver verkligen komma ikapp lite med sömnen nu) och dels för träningens skull.
Masken måste sitta helt tät runt munnen och näsan och barnet måste ta två till fyra andetag. Även om Max inte blev ledsen varken igår kväll eller i natt, så va det ju ända lite, dock väldigt lite, protester i form av gnyende och vridningar på huvudet.

Nu tappade jag bort mig lite i tankarna, det får räcka såhär.

Kommentarer
Postat av: Marielle Ragvals

Jo tack, det är bara bra med oss! Noa har börjat lära sig krypa... och allt rullar på här uppe i östersund.

Jag ser verkligen fram emot att få se en bild på dig med magen snart!! Så spännande och sååå kul att ni ska få en till, och nästan på samma datum som Max ju! :) Jag är riktigt glad för er skull!

Puss och kram till hela familjen från oss!

2009-09-12 @ 08:04:26
URL: http://noaragvals.blogspot.com
Postat av: Isabel

Hoppas det går bra på första inskolningsdagen idag!

2009-09-14 @ 08:12:11
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0