Känns bra!

Eller just exakt nu är jag mest lite förrvirrad med all ny information som snurrar runt i huvudet. Men det kändes väldigt bra hos läkaren, han tog mig på allvar och höll med om att även om Max faktiskt är frisk som en nötkärna så är det ändå nånting som irriterar och måste åtgärdas. (Kan det ha att göra med att läkaren va väldigt ung till skillnad mot alla andra gubbar i pensionsåldern vi träffat hittills? Bara en teori...)
Han hade lite olika teorier som skulle kunna vara orsaken, bl a det som övriga läkare sagt om en kraftig infektion i luftrören vars symptom fortfarande hänger kvar och irriterar, infektions-astma, allergi mm. Det va dom tre mest troliga tyckte han och inget av det kan man direkt testa och få svar på (han är för liten för att få ett pålitligt svar på pricktest). Men vi har fått en ny medicin utskriven, en inhalator, som vi ska prova i 2-3 veckor och se hur han påverkas. Förhoppningsvis gör den honom helt hostfri och så är allt klart om 2-3 veckor. Men det beror på vilken av ovanstående orsaker som är den riktiga. Blir det ingen skillnad alls så ska vi ringa och få en till medicin med kortison i som ofta tas tillsammans med den första medicinen, tex vid astma, och se om det blir bättre. Gör den heller ingen skillnad så ska vi höra av oss igen för fortsatt utredning, eventuellt lungröntgen och sådana saker. Känns väldigt seriöst helt plötsligt iaf. Känns bra =)
Men som sagt ska vi börja med inhalatorn och se hur det utvecklas.

Mitt huvud bara snurrar, är så trött efter i natt. Max ligger i sin säng och pratar, hoppas att han somnar snart! Då ska jag springa ner till tvättstugan och boka om tiden (vi har blivit bjudna på grillning och fotboll i Bergsbrunna, det tackar man inte nej till =) ) och sen snabbt upp igen och lägga mig i sängen och bara blunda. *Längtar*
Det blir inte mycket läsning i bokcirkel-boken inte... Är för trött och för ointresserad av boken, ingen bra kombination. Har kommit typ 120 sidor eller så och eventuellt att den kanske har lyckats fånga mitt intresse lite mer nu. Eventuellt. Om det inte hade varit en bokcirkel-bok så hade jag aldrig pinat mig i 120 sidor, då hade jag bytt bok för längesen.

Max har börjat bli lite tystare nu, men bara lite. Snälla somna!! Mitt huvud sprängs snart.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Den blir bättre mot slutet! Jag tyckte den var skitflummig och inte direkt superbra men jag är glad att jag gav den en chans.

2009-09-09 @ 15:54:59
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0