*Suck*

När vi äntligen trodde att Max höll på att bli av med förkylningen, både hosta och snor är mycket bättre, så får han feber =( Vi är i Bergsbrunna och har därför inte kunnat kolla hur hög, men han är väldigt lugn och sitter mest stilla i min eller Marcus famn och det gör han ju inte direkt i första taget. Vi får se när vi kommer hem.

Innan vi kom hit och innan Max fick feber hann vi med ett Ikea-besök. Köpte ny kudde till Marcus och en juniorsäng till Maxen. Dumma som vi är glömde vi kolla in madrasserna så när vi kom till tag-själv-lagret stod vi bara och stirrade. Vi får ta det en annan dag! Är ju ingen brådska att byta säng men det känns som att det är lika bra att vänja honom så fort som möjligt. Har en känsla av att det kommer bli en väldans spring den första tiden =)

Va härligt det va att va på Ikea! Evigheter sen sist, Marcus fick trycka på tempot för att jag inte skulle fastna överallt. Hittade en lampa som vi båda ville ha i köket för 400kr, men vi får suga lite på den karamellen. Kommer ju faktiskt vara arbetslös i tre månader och vi behöver spara varje öre vi kan... Fast i stället för att spara åt vi köttbullar i lunch-avdelningen =) Stötte först ihop med Johanna, Björn och Nemi och sedan också med Sara! Klassiskt med helg-besök på Ikea =)

Sitter och pratar lite med syster på msn =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0