Bättringsväg kanske?

Trots att Max va så pigg igårkväll va vi dumma nog att försöka natta honom i vanlig tid. Två timmar tog det.... Ett evigt springande fram och tillbaks med en pojk som inte ville ligga kvar i sängen. Så som vi trodde det skulle bli från början men som vi sluppit helt och hållet =) Hoppas vi inte förstörde något nu!

Han hade som vanligt feber på eftermiddagen/kvällen men sov däremot som en stock typ hela natten! Kanske kanske har det vänt nu? Det visar sig till kvällen. Min förkylning är jättejobbig varje morgon men efter honungstet är det mycket bättre! Skulle dock va skönt om den också ville försvinna.

Vi ska nog ta oss en promenad till lekparken idag. Vi behöver frisk luft båda två. Igår blev bara en snabb tur fram och tillbaks till Ica. Att gå till parken tar kanske 10 minuter egentligen, men Max vägrar oftast vagnen så då tar det 30 minuter ungefär =) Ingen motion för mamma på den turen inte! Men frisk luft blir det iaf en del =)

Har förresten fortfarande inte hittat luckan till mobilen så jag går nog inte att få tag på där.... Har hittat två andra mobiler, den ena är låst till Telenor och den andra går inte att ladda (vilket är väldigt tråkigt för det finns massa roliga spel på den mobilen!).... Ska försöka flytta på soffan senare idag och kolla under där, har sneglat under men inte sett nåt. Men man vet ju aldrig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0