Allmänt

Har letat upp en gammal mobil så nu kan man använda telia-numret igen! Ska orka mig iväg imorn och lämna in telefonen på lagning.

Har precis diskat och verkar må bra med både förkylning och handled. Däremot känns det som att jag kanske fått magkatarr =( Får väl se hur det utvecklar sig. Max näsa rinner mer igen så idag har vi torkat massa snor =)

Marcus har varit jätteduktig och slängt en massa sopor och prylar, flyttat grejer från källarförråd till garage, och från lägenhets-förråd till källarförråd. Nu står det i lägenhetsförrådet en låda full med tavlor och foton som med tiden ska upp på väggarna, är så dumma väggar här bara =( Sen är det en låda med grejer som i förra lägenheten legat i städskrubb och badrum men som nu inte får plats på nåt av ställena. Sen är det tre lådor kvar med grejer som ska upp i bokhyllorna i vardagsrummet men som vi inte vill ställa dit förrän vi har skåpsluckor. Om jag nu får stanna kvar lite längre efter min uppsägningstid, som det hintas om, så kanske vi kan ta och få luckorna köpta innan jul. Vore allt bra skönt att få bort alla lådorna, tur iaf att dom går att gömma =)

Sen Max började på dagis är han jättesvår att få att sova middag på helgerna. Trött är han definitiv men han bara totalvägrar. Idag har vi provat två gånger, både efter lunch och mellanmål. Har läst nånstans att förskolebarn i regel sover mer än hemmabarn men sen Max började så sover han oftast 1,5-2,5 timmar/dygn mindre än före. På helgerna brukar det sluta med att han somnar av ren utmattning, alldeles för sent, men sover då knappt en timme så på helgerna blir det ibland ända upp till 3,5 timme mindre.
Inte konstigt att han på dagis knappt håller sig vaken till vilan....

Nu måste vi bestämma hur vi ska göra med dagis-fotona så vi hinner skicka tillbaks dom i tid.....

Kommentarer
Postat av: veteran

sätt ut vagnen på balkongen så han känner sig som på dagis, så kvartar han in

2009-10-24 @ 17:15:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0