Ont

Max går just nu och kletar 111 lager av försvarets hudsalva på läpparna =) Mumsigt värre!

Har mått helt ok idag med illamåendet, lite orolig mage men inget jag dött av. Klarade inte av att gå så snabbt till jobbet som jag brukar så jag blev lite försenad, men men.

Däremot har jag haft så ont i bäckenet idag att jag nästan grinat flera gånger =( Det blir bara värre och värre och jag tvivlar på att det blir bättre med tiden... Dags för spinning ikväll och det ska va bra för bäckenet sägs det. Vi får se hur det går.
Förra graviditeten hade jag typ alla besvär man kan ha utom problem med foglossning. Den här gången har, förutom lite illamående i början, varit en dröm-graviditet hittills. Men nu verkar det som att fogarna tänker säga sitt. Det är dags för MVC på måndag, ska prata med barnmorskan då. Men så vitt jag vet finns det inte så mycket att göra åt det.

Onsdag nästa vecka ska vi ha utvecklingssamtal på dagis =) Kul!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Se till att få träffa sjukgymnast tidigt så att du får veta hru du ska avlasta bäckenet och kan få låna ett bälte som ger stöd.

Tyvärr är ju det ju dödens att gå i trappor, det gör det hela såå mycket värre. Men jag fick lära mig att gå som ett barn, att ta ett steg i taget och sätta båda fötterna på varje steg istället för att ta vartannat.

2009-11-10 @ 17:44:46
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Marcus kanske sa det redan, men till mig sa barnmorskan att det är ok att ta paracetamol när det är som värst, bara man inte tar det jämnt.

2009-11-11 @ 09:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0