Valborg

Jättetrevlig dag!!
Den började med att Isabel och Alva kom vid 10. Ca 20 minuter senare kom våran grymt efterlängtade soffa! Efter att ha provsuttit och provlegat den lite gjorde vi oss iordning och tog bussen ner på stan. Gick runt lite bland allt folk, köpte ballonger till barnen och vips va Marcus med oss och vi gick och åt lunch. Fick tro det eller ej plats inne på Max med två barnvagnar, mitt önskemål om sallad någonstans blev nedröstat.
Marcus åkte hem efter maten och vi andra tog en promenad bort till Salt eller Peppar eller vad det heter nu för tiden... Och sen tillbaks till St Per-gallerian för ett kiss-besök. Glömde säga att jag bytte en kletig bajsblöja på Max ute på det lilla torget bakom Max-restaurangen efter vi ätit. Ville inte stå i den långa kön...

Efter kisseriet promenerade vi hem till oss och lekte i parken nedanför. Sen åkte Isabel och Alva hem och Marcus bänkade sig framför Hockeyn efter att gett Max gröt. Lillkillen somnade som en stock vid 16 och sov till 18 då jag väckte honom för att ge honom mat och göra oss iordning för en tur till Årstaparken där Carro med stort sällskap satt och grillade och senare spelade brännboll. Max va som vanligt lugn och försiktig till en början, satt i mitt knä och åt skorpa. Men sen stack han iväg för en liten promenad och han gick fram och hälsade på en hund som va med i sällskapet =) Så söt! Max alltså =) Sen blev det bra kallt så vi gick vid 20 tror jag. Väl hemma rullade Max runt i soffan och klättrade upp och ner, upp och ner. Jag satt och pysslade med min nya kamera som jag fått av Marcus i födelsedagspresent!! =)

Max somnade vid 22 och Marcus och jag satte oss i soffan och tittade på fjärde Alien-filmen, även den ganska B. Det va bara första och andra filmen som va nåt att ha. Men väldigt trevligt att titta på film i en soffa!! =)

Satt mest och hade små-ångest under filmen men lyckades iaf somna på en gång jag la mig vid 00.30....

Allt som allt en mycket trevlig dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0