Dagis

Max nollställde precis min stegräknare. Som tur är vet jag att den alldeles nyss stod på 3200 ca.

Vi har varit och hälsat på dagiset. Det såg jättebra ut och de va jättetrevliga! När vi skulle gå därifrån hade dom "miniröris" (tror jag dom kallade det), dom hade på en skiva med sång och rörelseinstruktioner och så stod dom i ring ute på gården och hoppade och klampade och lekte mullvad och jag vet itne vad =) Max tittade storögt.
Det blir nog bra det där. Föräldrakooperativ är det och dom har precis fått massa pengar av kommunen att bygga om och rusta för så dom va helt lyriska de som jobbade där =) Det kommer komma 9 nya barn till hösten varav 5 st är födda 2008 så det blir nog toppen!

Marcus trodde han skulle behöva jobba över nästan varje dag denna vecka men hittills har det bara blivit ett par timmar på tisdagen =) Tycker jag är bra! Visserligen ska han jobba på lördag men vi överlever det. Han trodde han skulle jobba över i dag med och va så lessen för att missa hockeyn men nu ser det inte ut att bli så idag heller! Har fått order om att gå och handla öl =)

Trodde Max skulle somna nu efter lunchen som han oftast gör, men inte idag inte. Hade en massa små-grejer jag tänkte ta tag i, nånting luktar tex jätteäckligt i kylen men jag vet inte vad, men nu får det istället bli en långpromenad när jag har smält lunchen. Vilket min stegräknare inte har något emot =) Igår va det, som så ofta denna termin, inge Spinning/Core utan dom skulle köra 45 min spinning istället. Så mamma och jag sket i det och gjorde två varv på cirkelträningen ute i gymmet och sen sprang jag 3 kilometer på löpband. Va lika svettig efter det som efter spinningen =) Dessutom kom jag ju upp i över 10 000 steg utan att ens haft räknaren på mig hela dagen.

Nej nu har jag nog tomt i huvet. Har tvättid hela kvällen så det blir väl inte så mycket annat gjort idag. Långpromenad och tvätt.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Jag går, går och går :-) Brukar ha rejält ont i benen och fötterna och många men korta promenader ger mycket steg!

2009-05-08 @ 18:36:36
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0