Sammanfattning

Känns som att jag har tusen grejer att skriva men det finns varken ork eller tid =( Ska försöka sätta mig ner en stund imorn kväll.

Kortfattat kan jag säga att helgen blev lugnare än det såg ut som. Barnvakt och städning blev flyttat till söndagen istället. Vi hann klart med allt så nu behöver vi aldrig mer åka dit!
Va på jättetrevligt barnkalas hos Elliott i Norrtälje på lördagen, kom hem vid 18 och då va det ju tänkt att vi skulle äta och gå på bio. Kom på att det varit bandyfinal så vi sket i att äta ute, inge kul att sitta bland massa öl-pimplande bandyfans. Pengar är det dåligt om också för den delen. Till slut blev det inge bio heller, det visade sig att alla bra filmer går klockan 17 eller 17.30 på helger?!?! Urkorkat.....

Idag hade vi trevligt sällskap i form av Johanna och Nemi. Sen blev dagen stressig för vi kom på att vi behövde tvätta kläder och maskinen är inte ikopplad =( Åkte en sväng till mina föräldrar som för övrigt åkt till Italien idag *avis*.
Efter stressen hade jag iaf en underbar massage bokad kl 18 och efter det solade jag solarium för första gången sen gravidillamåendet tog över mitt liv =) Underbart!!

Har precis duschat och måste hänga upp den blöta tvätten innan jag kryper ner i den mycket efterlängtade sängen =)

Nu fick jag ju till en kort sammanfattnign av senaste dagarna så då kanske jag hinner läsa andra bloggar imorn, istället för att skriva i min =)

Sov gott! Så småning om

ps. Har precis kollat upp att jag kommer få tillbaks 2800 på skatten och Marcus komemr få en väldigt stor trevlig summa tillbaks =) Sitter fint det! Tror jag kan gå med på att han får köpa sig sin efterlängtade tv då och resten får gå till resa =) Klockrent!!!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Micke får en del efter sitt reseavdrag men jag kunde inte ens kolla! Så surt! Stod att jag skulle vänta på min pappersblankett! Jag som deklarerat via internet förra året!

2009-03-24 @ 08:24:03
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Johanna

Härligt!!

2009-03-24 @ 10:42:41
URL: http://joohanna-joohanna.blogspot.com
Postat av: Hanna

kul att ni får tillbaka lite pengar! alltid tacksamt!



jag var på bio i lördags och tog ett glas med en kompis efteråt och det var klokt av er att inte äta ute. det luktade farsken urin överallt! =/

2009-03-24 @ 11:58:55
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Isabel

Tack så mycket för igår! Alva verkade trött och sov i sin egna säng till 04.45 imorse, det var längesedan det hände. Dock har hon varit vaken sedan dess...

2009-03-25 @ 10:01:35
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0