Kan dagen gå mer fel??

Började iofs bra, vaknade 9 och fick äta frukost i fred =) Väckte Maxen och gjorde oss iordning. Planen va att vi skulle till Helena och Liam så fort vi va klara för att sedan va i Gottsunda vid 14 för att släppa in transport-gubbar som ska hämta tvättmaskinen och snällt (och dyrt) bära upp den i nya lägenheten.

När Max och jag klär på oss ytterkläderna strax efter tio ringer transport-firman och undrar om vi kan göra det kl 11 istället. Visst säger jag och ringer Helena. Det funkar bra för henne med och då har vi ju ingen tidspress sen heller. Avvaktar en stund i lägenheten för att inte komma för tidigt till Gottsunda sen klär vi på oss och packar in i bilen.

Som inte startar! Panik!!! Klockan är 10.30.

Ringer pappa som lyssnar lite i telefonen och vi kommer fram till att pappa skjutsar mig (fast han precis är på väg på egna äventyr) om inte transport-killarna kan komma till Salabacke och hämta nyckeln.
Det kan dom så jag ringer upp pappa och meddelar att han inte behöver hämta mig och då säger han åt mig att prova lite saker och bilen strartar!!

Ringer firman 4 gånger innan jag får tag på dom för att säga att jag kan komma men då är dom redan på väg. Står snällt och väntar tills dom kommer, ber om ursäkt för trubbel (fast det va ju dom som började när dom ville ta det tidigare) och frågar om dom vill att vi ska följa med ändå. Det behövs inte så Max och jag knallar upp för de tre trapporna till lägenheten och väl innan för dörren kommer jag på att jag inte tagit ut pengar... Skulle bli massa billigare om vi betalade direkt!!
Ner för trapporna igen, in i bilen till Årsta centrum för att ta ut pengar och passa på att kolla om dom fått in skum-tvättlappar än (helt slut på Kvarnen igår också). Nej det har dom inte. Hem, ställer mig på gästparkeringen och sen upp.

Nu sitter vi här och väntar på att dom ska komma hit.

Spännande att se hur resten av dagen går! Kommer vi lyckas ta oss till Bergsbrunna? =)

Kommentarer
Postat av: Isabel

Det låter verkligen som ett tillfälle då man bara vill sätta sig ned och gråta!

2009-03-17 @ 16:39:16
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0