Telefonsamtal väntas

I normala fall när man ringer typ vårdcentralen eller nåt sådant och dom har såndär telefon där man knappar in sitt telefonnummer så får man en ungefärlig tid dom kommer ringa upp, så brukar det dröja ungefär en halvtimme innan dom ringer upp. Nu när jag ringde specialistmottagnignen ska jag bli uppringd 13.35... Vid den tiden kommer jag för längesen glömt bort att jag väntar samtal =)

Hostan fortsätter iaf. Han sover oftast ganska bra på de tidiga morgontimmarna, typ från 2-3 till 6-7 nån gång, sen har en host-period i kanske en timme (imorse mellan 7.15-8) och egentligen kanske jag borde gå upp för dagen då. Men när man har sovit så dåligt som jag har gjort, i exakt två veckor nu, så är det väldigt lätt att ligga kvar i sängen och somna om igen... Jag skulle ju inte vända på dygnet!!! Ska ju upp tidigt snart =( Men det är svårt att inte vända på dygnet när man, i värsta fall, inte får somna förrän 2.

Nu har han vaknat! Ha de så länge!


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Det kanske blir till att komma på en spelvisit =)

2009-06-11 @ 10:26:31
URL: http://luikert.blogspot.com
Postat av: Magdalena

Det är lagom länge tills dess så vi hinner skaffa lite tillbehör =) Skulle det vara så att ni lyckas så är ni såklart alltid välkomna! Vi vet ju ändå hur det är med att få tiden att räcka till för allt och alla, inte det lättaste alltid.

2009-06-11 @ 12:37:09
URL: http://luikert.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0