Fotbollsgolf!

Precis hemkommen från personalfest med Swedol. Vi köpte med oss mat från Texas Longhorn och åkte ut mot Björklinge (till Högsta??) där vi först åt maten i gräset och sedan körde en 18-hålsrunda fotbolls-golf! Kalaskul!! Det måste jag definitivt göra igen! Då ska jag dock ha långbyxor på mig, smalbenen är fulla av myggbett, rivmärken från taggbuskar och brännässle-märken. Det va jättetrevligt men ur personalfest-synpunkt så hade det kanske varit roligare att göra något allihop tillsammans, nu va vi ju uppdelade i tre grupper.
Fick se sommarschemat innan vi åkte iväg och upptäckte att jag jobbar det sena passet alla fyra veckor!!!! Vilket betyder att jag jobbar 8.30-17.15 och inte alls behöver gå upp så mycket tidigare. (Det tidiga passet är 06.45-15.30 och visst har det sina fördelar att sluta tidigt, föredrar nog egentligen det, men jag är verkligen inte van vid att gå upp tidigt nuför tiden!)

Imorn har jag faktiskt inte en enda plan mer än att gå till apoteket och köpa mer vitaminer. Men det ska regna imorn igen har jag hört.
Slängde precis ett öga mot diskbänken och kom fram till att det definitivt behövs diskas också....

Nu tror jag faktiskt att jag ska hoppa i sängen!
Kram och god natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0