Blödigt värre

Mycket lugnare slut på dagen idag! Skulle åka direkt till Kraftkällan och träna efter jobbet (slutar 17.15 och det är ett pass 18.00) men glömde träningskläderna hemma. Att åka hem och hämta dom va det värsta jag gjort någonsin! Små-grät hela vägen upp för trapporna och grät när Max kom springande och kramade mig och skulle bestämt sitta i mitt knä på golvet. Vilken ångest att lämna honom igen!!!! Va så nära att jag inte åkte. Men så tänkte jag att det är ju bara 4 veckor jag jobbar och sen kommer jag ju vara mammaledig ett tag till efter det. Och jag kan ju inte skippa träningen i fyra veckor. Så jag åkte och det va jätteskönt! Men det va ännu mer underbart att komma hem igen efteråt.
Åt middag med Max så nära mig som möjligt och sen hoppade jag in i duschen och grät en skvätt till när Marcus nattade Max.

Hur ska jag stå ut i fyra veckor!?!? Och sen resten av livet? Gråter en skvätt till.....



Idag har jag packat upp massa varor i butiken så nu börjar jag få lite koll på vart allt finns. Vi säljer microvågsugnar?!?! Vi har nog det konstigaste sortimentet någonsin.... Har sneglat lite på priser och inbillar mig att vi har ganska låga sådana (inte på micron dock =) men på lysrör tex, kändes billigt iaf!). Ska ta med mig en katalog hem imorn som jag kan snegla lite smått i ibland. Alltid lär man sig nåt!!

Ska låta håret torka lite till sen är det dags för sängen!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag känner verkligen igen mig i det du skriver. ska det vara såhär resten av livet?

svar: Nej!

Livet består av förändrigar och du är snart i startgroparna för ännu en. precis som när max kom till världen. Ända sen dess har det varit själklart att sitta ihop. Men nu ska ni hitta en ännu ett sätt att leva igenom vardagen på. Det känns hemskt. Det enda jag kan trösta dig med är att man vänjer sig...



kramar

2009-06-23 @ 21:08:11
URL: http://endellina.blogg.se/
Postat av: helena

förstår att du är trött. det är ett annat tempo att gå upp tidigt på morgonen, jobba en hel dag, komma hem som en glad mamma och fixa alla hushållssysslor. men som lina, här innan skrev: man vänjer sig och kommer in i det och lär sig hur man skall hantera vardagen för att orka med. men man får nog ge det lite tid. men som sagt, se detta som lite "smakprov" för sen har du en lång sommar att se fram emot innan det blir jobb igen. man ska nog försöka att inte ställa för stora krav på sig själv. man får vara trött och känslig =) Massa kramar..

2009-06-23 @ 22:00:08
Postat av: hanna

klok du är lina :)

2009-06-24 @ 15:39:21
Postat av: Lina

Tack Hanna ;-) hihi



Om jag hade fått välja helst själv och vara helst oberoende av pengar hade jag jobbar halvtid som fotograf och varit hemme resten med familjen.

Men så ser tyvärr inte läget ut nu. Man får kämpa för varenda krona och försöka få vardagen att gå ihop ändå. Längtar som bara den tills jonas slutar om ett år!!!!!



det är bra att ha drömmar!! Dom är till för att uppnås :-)



massa kramar

2009-06-25 @ 11:25:44
URL: http://endellina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0