Blivande pissdag...

Aptråkigt väder, fet ful och känner mig som en urusel människa, köket svämmar över med disk, leksaker ligger utspridda överallt, vi har ingen saft hemma, ingen lust på promenad i det här vädret, ingen lust att göra någonting alls, sötsugen exakt hela tiden, Marcus kommer väl hem vid 22 nångång ikväll med.

Nu ska jag lägga mig på golvet i Max rum och låta honom klättra fram och tillbaks över mig. Det är nog det enda vi komemr göra idag.

Kommentarer
Postat av: helena

vädret ser ut att vara piss, men jag rekommenderar er att gå ut....det är skönt ute. Det blåser inte och det är inte kallt för fem öre...skönt. man måste tillåta sig att ha pissdagar ibland. annars så vet man ju inte hur det känns när allt känns bra =) ta dig i kragen och gå ner på gården och gunga lite vet jag. man blir alltid piggare av frisk luft. usch....va hurtig jag låter =)

2009-06-11 @ 13:17:26
Postat av: helena

malin skulle väl komma och hålla dig och max sällskap idag eller??

2009-06-11 @ 13:18:28
Postat av: Johanna

ALLA har dagar när de inte orkar någonting. Det gör dig absolut inte till en dålig mamma eller människa. Och du som slitit som ett djur sedan förlossningen ser ju fantastisk ut, ingen dålig dag kan ändra på det!



Massor av kramar

2009-06-11 @ 19:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0