Shopping

Idag åkte vi till Babyland och köpte ny blöjhink eftersom våran gått sönder och dom nu hade kampanj på den. Mindre än halva priset! Köpte också en babyborste till Max som han har gått och borstat sig med hela dagen =)
Efter det tog vi en tur till Ikea. Där kollade vi på soffor, vilket var huvudmålet med den utflykten. Men som alla vet så går man ju aldrig tomhänt från Ikea....
Vi köpte skåp-spärrar som vi ska sätta upp i nya lägenheten, en såndär nätgrej som hänger från taket till Max rum och tallrikar.
Har funderat på att köpa ett till set om 6 med våra tallrikar ifall att vi skulle få många gäster nån gång och för att jag/Max haft sönder tre av de djupa skålarna. Men nu har dom slutat sälja det setet, däremot säljer dom lösa tallrikar. Tänkte att det kan vi köpa efter vi har flyttat men så under den obligatoriska titten i fyndhörnan upptäckte vi att dom sålde våra tallrikar för halva priset!Vet inte vad som va felet med dom, inget som syns i alla fall. Det fanns bara sju djupa kvar så vi plockade på oss dom och fyra stora och fyra assietter. Så nu har vi tio av varje, det borde vi klara oss bra med!

Angående möbler till lägenheten kom vi inte långt. Marcus vill ha en hård soffa - jag vill ha en mjuk, Marcus vill ha ett brunt köksbord - jag vill ha ek mm mm mm. Men vi får sätta oss med katalogen ikväll när Maxen somnat så ordnar det sig nog.

När vi kom hem igen så packade vi en och en halv låda med köksgrejer, mest glas men även lite allt möjligt. Kändes bra att få lite gjort!

Nu har jag ont i nacken och huvudet =(

Kommentarer
Postat av: Isabel

Nej, Lisas bebis är kvar i magen. På tisdag är hon i v.37+0 och mao fullgången! Det hade ingen trott!



Jobbigt att ni inte vill ha samma möbler. Mjuka soffor är ju bra sköna, en hård tycker jag är skön att sitta i en stund men sedan är det bara obekvämt.



Idag var aron med familj här men annars har vi inte gjort någonting idag!



2009-01-31 @ 19:32:32
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha jag och Andreas tycker inte lika om någonting. Verkligen ingenting. Vi måste alltid göra allting typ 5 ggr och ha värsta propaganda talen om man vill ha en viss färg eller form. Finns ju en charm med det också. Säg till Marcus att om ni köper ett brunt bord kommer allt damm synas. Och om han inte vill torka det varje dag så blir det ett i ek =P



Hur de får ihop de? Säg det du :) Vill man, så kan man. TYdligen :)

2009-02-01 @ 18:56:02
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0