Promenad

Här är faktiskt en bild på Max när han knallar från tv-bänken till mamma =)
Tagen på nyårsafton. De senaste dagarna har han knappt gått nåt steg själv.
Helt olika från dag till dag!


Kommentarer
Postat av: helena

Då är det verkligen på gång. Precis så där var det för liam också. Ena dagen så kunde han gå flera steg själv, nästa inget alls. och så vips en dag så gick han hur bra som helst. Och jag kan tala om att nu går han konstant hela dagarna, inte en lugn stund...men kul är det =)Zigge har en ganska jobbig tillvaro kan jag lova.....men han verkar ganska nöjd ändå. Kram kram

2009-01-06 @ 12:15:10
Postat av: helena

om du vill och kan så ska jag och en gammal jobbarkompis åka till fyrishov på torsdag och bada med smågrabbarna. Hennes är 2 år. Om ni vill så får ni jättegärna följa med. Vi tänkte vara där runt 10-tiden. Så jag lär nog få väcka liam för att hinna, men det gå nog bra. Hör av dig om du är intresserad! Max kanske tycker det är roligare att bada i stor bassäng, vem vet. Man kan ju alltid gå upp om han inte vill. Kram kram

2009-01-06 @ 12:19:05
Postat av: Isabel

Nu verkar de gå att komentera, har försökt i flera dagar nu!



Börjar med din första fråga: Nickis är so mett lekställe med klätterställningar och hinderbanor för barn. Ligger brevid djurhobby, som lek och buslandet i Örebro de gör reklam för på tv ibland.



Sedan den andra. Lisa har kommit till 33+0 (idag) och ingen bebis ännu men hon ligger inlagd nu och får knappt gå på toa för att de vill att hon ska ligga ned så mycket som möjligt.

Linus var här 2 dygn och det har gått superbra, lämnade honom på sjukhuse igårkväll eftersom Thomas inte får sova kvar nu när hon ligger på 96 D.

Men ut kommer den nog inom en snar framtid!

2009-01-06 @ 14:56:47
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0