Lägenhetsbesiktning

Max sover, Marcus sover, jag är hungrig trött och väldigt sugen på att läsa bok. Kan inte läsa i sovrummet för lamporna är så starka att Marcus vaknar, han är lite känslig mot ljus när han sover. Ska i alla fall komma på något att äta och läsa under tiden jag äter det. Mitt hår är ju blött igen, som vanligt efter träningarna, så jag borde ju inte lägga mig än.

I helgen ska i alla fall mina föräldrar vara barnvakt åt Maxen. Uppsala hem ska komma och inspektera lägenheten på torsdag och då ska allt som inte är standard återställas, tex hallmöbler och badrumsspegel och annat sånt som vi har bytt ut. Sen tänkte vi försöka oss på att tapetsera om en liten liten yta i hallen där katterna rivit sönder. Man får ju egentligen inte fixa själv men vi hoppas på att dom inte märker någon skillnad. Gör vi inget åt saken så får vi betala ca 2000 kr när vi flyttar, så då är det ju värt att prova fuska lite =) Vi måste troligtvis betala omtapetsering i sovrummet pga fettfläckar från innan vi skaffade sängstommen =(
Hur som helst så kanske vi går på bio efteråt också, får se hur vi orkar och hur vädret är. Hörde något om att det skulle va snöstorm.... Vi får se!

Nu ska jag äta och läsa lite! Det verkar vara helt omöjligt för mig att komma i säng innan 23-23.30, oavsett när Max somnar =( Ska skärpa mig snart och gå upp tidigare istället...

Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad läser du nu? Snöstorm? Har svårt att se det framför mej, men kanske.. =P Vi såg body of lies på bio för ett tag sedan, den var bra. Ett tips!

Kram

2009-01-23 @ 11:11:32
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nej men ellerhur, det går inte. Idag mår jag mycket bättre, men igår orkade jag inte ens sitta upp om jag inte hade tagit 2 alvedon.

Har sån jäkla hosta nu att jag har ont luftstrupen och ryggen men misstänker att de receptfria från apoteket inte hjälper. Orka ringa en läkare..



Den kanske har slutat gått på bio.

Idag har vi sån tur att Emil är med sin farfar. Andreas kom hem och var hängig han med. Trist.



Visst såg det gott ut. Inte bakat den själv, men sugen på att testa. Kanske till kottens födelsedag. Vi ska typ ha 3 kalas så på något kanske =P

2009-01-23 @ 14:30:37
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Isabel

Hoppas ni hinner med allt ni vill gör! Toppen att ni kan få hjälp med Max, allt går ju så mycket fortare utan barnen med i den åldern!

2009-01-23 @ 15:01:12
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0