Hur är det ens möjligt??

Försökte natta Max vid 20.00 men misslyckades totalt. Sen har det varit fullt ös hela kvällen. Marcus och jag har turats om att duscha (det blev ingen träning, Marcus gjorde ett jättesnabbt jobb med tapeten som han faktiskt hade hunnit med efter jag kommit hem från träning =( men men, det blev kalasbra i alla fall!) och vid 21.40 började jag om med nattningen. Marcus bytte av mig för fem minuter sen. Gossen vill helt enkelt inte somna! Men Marcus visslingar brukar lyckas till slut.

Jag är supertrött idag! Förstår inte vad det kommit ifrån, hoppas jag inte håller på att bli sjuk. Känns inte så... Vid 14.00 kom första vågen och sköljde över mig, förstod inte hur jag skulle orka ta mig till Uppsala färg. Men det gick! Sen kom nästa våg vid 20.40 och nu är jag helt död. Men får så dåligt samvete att Marcus sitter med Max när han ju ska upp och jobba imorn så jag kan inte lägga mig förr än jag vet om jag ska in och ta över igen eller om Maxen somnat.

Hoppas det blir god natt snart i alla fall!!

Jag är förresten väldigt sugen på årets första semla.... Glömmer dock bort det varje gång jag komemr till en affär.... Imorgon kanske!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0