Ensammen

Marcus jobbar till 20-22 nån gång stackarn. Shit happends ibland =(

Max har sovit i 1,5 timme nu och jag har diskat och bakat!! Första gången jag bakat sen gravid-julen, och första gången jag bakat kladdkaka sen jag va liten. Vad jag kan minnas. Får väl se hur den smakar sen, den luktar gott i alla fall =)

Om jag orkar låta bli att vara lat och ta mig iväg, så ska jag äta middag hos mina föräldrar för tredje kvällen i rad. Det blir lätt så när inte Marcus är hemma. Mycket trevligt och alltid så god mat! Och slippa vara ensam. Risken är ju dock att Maxens kvällsnattning blir störd men den är ju inte regelbunden längre i alla fall så... Det gör inte så jättemycket. Igår tog det nästan 2,5 timme att få honom att somna. Han somnade efter vällingen i min famn inom 30 minuter men så vaknade han när jag lagt ner honom. Och jag orkade inte bära honom mer så jag lät honom ligga kvar i sängen och då blir han alltid helt klarvaken igen. Så han pratade och skrattade och busade och klättrade och kastade sig fram och tillbaks och åt på gossedjuren och drog av sig strumporna. Efter nästan två timmar gav jag upp, gav honom ny blöja och mer välling i famnen och då somnade han nästan på en gång. Så kan det gå. Fattar inte vart han får all energi ifrån =)

Man kanske ska läsa lite bok innan han vaknar. Han borde inte sova längre än till 16. Han får inte det idag för då hinner vi inte till middagen...

Han har förresten börjat knalla lite själv igen, efter ett uppehåll på över en vecka. Men mest på kvällen när han är lite övertrött, så söt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0