Avis

Min brorsa har typ alla nya filmer jag vill se på sin dator! Sååå avis!! Jag lät visserligen bli att fråga om tjejfilmer som typ Bröllopsduellen =) Men alla andra som tex Changeling och The curious case of Benjamin Button och Australia m.fl. m.fl. m.fl. 
Sen bad jag honom ladda ner en film som jag tyckte jättemycket om när jag va liten som hette Resan till Melonia. Ingen jag pratat med om den har vetat vilken det är och nu såhär ett antal år senare så känns det som att filmen egentligen va ganska konstig... Är det nån som sett den? Ska iaf bli kul att se den igen!

Trodde för övrigt att Max skulle somna jättetidigt idag, strax före 20. Hade gjort honom iordning och allt men så kommer precis en kille som skulle köpa en liten dator av Marcus. Självklart blev Max jättenyfiken och plötsligt pigg som en mört igen, somnade först 21.45 istället.
Killen som kom berättade att han och hans tjej båda va studenter och bodde i studentlägenhet i Flogsta och dom hade tre barn, 2 3 och 5 år gamla. Hur sjutton får man det att gå ihop?!?!?!

Nu ska jag sussa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0