Snö!!

Undrar hur många som har en liknande rubrik idag =)
Hörde plogarna utanför när Max väckte mig (8.20...) så det va jättespännande att dra upprullgardin och persienn! Och snöat har det gjort konstant sen vi vaknade. Max och jag har varit ute en halvtimme och knallat runt, runt i snön =) Glömde såklart gallon-vantarna på dagis i fredags så han va lite kall om händerna när vi kom in. Men inte klagade han för det inte! En halvtimme verkade dock räcka ganska bra =)

Planerna för idag är väl inte så många, några försök till att få tag på någon på barnspecialistmottagningen, disk, lek, bad, mathandel... Hålla tummarna att ingen feber dyker upp under dagen.

Vi har igår införskaffat en till julklapp, ska nog ta bilen till jobbet imorn så kan jag åka direkt efter och fixa åtminstone två till. Sen är vi nästan klara! På lördag väntar bakning; lussebullar, mjuk pepparkaka och chokladbollar. Man äter aldrig så mycket som man tänkt sig under julen så det får räcka. Plus att vi ju inte har nån plats i frysen... Kom iofs på nu att vi ju ändå ska va i Bergsbrunna så då kan vi ju lägga i deras frysbox =)

Nej, dags för ett samtal till kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0