Lite små-babbel

Under dagen har Max börjat snora igen =( Rinner mer och mer men än så länge inte så farligt. Får väl se hur det går denna gång. Kan nog faktiskt påstå att han under typ en vecka faktiskt har varit frisk. Första gången sen han började på dagis. Räknar man hans konstiga sömn-hosta så blir det första gången sen i maj. Inte illa! Men det varade alltså inte så länge.
Nu när jag tänker efter så har han nog tagit den senaste astma-medicinen i tre veckor nu, måste kolla upp det. Efter tre veckor skulle vi ju sluta med den för att se vad som händer. Vore ju perfekt fel-tajmat om vi skulle sluta lagom till en ny förkylning. Hur ska vi då veta om hostan är borta eller inte?? Vi får väl se, minns inte när vi började med medicinen....

Snart slutar Marcus jobba och då är det dags att laga mat. Köttbullar och pasta. Har faktiskt för första gången på typ ett år (eller kanske mer...) gjort matplanering för några veckor. Får se hur bra vi håller det =)
Efter maten ska jag med mamma till Ikea och sen handla på vägen hem. Kylen är så gott som helt tom...

Ni med småbarn! Vad äter de till mellanmål när de inte är på dagis? Har idé-torka.


Kommentarer
Postat av: Isabel

Alva äter antingen frukt eller smörgås till mellanmål. det är ju typ det de får på fröskolan.

2009-12-10 @ 19:53:19
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Hanna

bra där med maten! :) hittade du ngt kul på ikea?



jag brukar ge emil en smörgås och frukt om jag har. han dricker ju bara vatten, men hade gärna sett han äta youghurt eller ngt om han nu ville äta några mjölkprodukter. smörgåsrån med ost är jättepoppis nu :) köpte päron idag som vi ska pröva ge honom i helgen.. spännande! :)

2009-12-10 @ 23:32:50
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: helena

liam gillar yoghurt eller fil med musli. men det måste vara russin muslin =) annars är ju skorpor gott, fruktsoppa dricker vi ibland och frukt. liam äter ju då inte smörgås som de flesta andra barn verkar gilla så vi försöker med annat. ibland när han verkar extra hungrig och kanske har ätit dåligt till lunch (som han gör typ varje dag nu)så får han gröt.

2009-12-11 @ 15:37:52
URL: http://denvildabebben.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0