Stammisar på vårdcentralen

Max och jag har tillsammans varit på vårdcentralen 5 gånger sen den 27 juli, inte ens fyra veckor. Och vi har varsit besök till inbokat innan en månad har hunnit gå. Max har varit hos husläkare med hostan (plus ett tidigare besök hos en husläkare i juni) och idag på 18-månaderskollen. Om 1 timme och tio minuter ska han dit igen på en återbudstid hos barnläkaren om hostan. Kan han inte hjälpa oss mer så har jag fått numret till en barnspecialist på Liljefors torg jag ska ringa till imorn. Jag har varit på provtagning, på inskrivning, hos läkare på mvc och ska på tisdag på glukosbelastningen. Ska dit klockan 08.20 och får varken äta eller dricka efter 22.00 kvällen innan =( Jag som är så fruktansvärt hungrig på morgonen och som speciellt nu när jag är gravid mår så dåligt om jag inte äter regelbundet...
Då kommer jag i alla fall få ett stick i fingret och sen får jag "dricka massa socker" och ska sitta där i två timmar (tänkte sträckläsa Alkemisten om jag inte hunnit komma så långt än) och sen bli stucken i fingret igen. Sen får jag äntligen äta!!

Nej nu måste jag inventera tvätthögen, har tvättid kl 14.00 men ska ju till vårdcentralen 14.30 så jag kommer antagligen inte hinna tvätta så mycket som jag skulle vilja... Och stackars Max som precis har somnat (lätt idag) men snart måste väckas, han kommer inte vara glad! Och tillbaks dit där han precis blev stucken i armen! Hur kan mamma va så elak??

Kan ju tillägga att han va jätteduktig idag =) Tror distriktssköterskan, som för övrigt va underbar, blev lite betuttad i charmknutten/busfröt! Han är 82,5 cm lång och vägde 11,675 kg, min lilla plutt börjar bli stor!!

Nej nu, tiden rinner ju iväg! Önska oss lycka till hos doktorn!

PS. Sov nästan 6 timmar ostört och ordentligt i natt, mycket mycket längre än på riktigt länge, underbart!!! Fast då får man ju mersmak istället =)

Kommentarer
Postat av: helena

Hallå där! Hur mås det med hosta och växande magar? =)Liam är på dagis, känns ovant att vara hemma själv. Var så länge sen det hände så jag vet knappt vad jag ska göra. Man får passa på att göra en massa saker som man inte kan göra annars. Igår bakade jag och idag tänkte jag klippa gräset och pyssla lite utomhus. Bjöd in Hanna och Anderas till kräftskivan också. Kul med lite nya ansikten... =) Ska bli kul!! Kram kram (Pussa på Max)

2009-08-21 @ 10:44:40
URL: http://denvildabebben.blogspot.com
Postat av: Hanna

konstigt att de inte kollade socker i urinen! de har stenkoll på det varenda gång jag är på mvc! jag brukar få lämna om prov 2-3 ggr för att de vill vara på den säkra sidan.

hoppas allt går bra! massa kram

2009-08-23 @ 22:06:22
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0