Oj så slut jag är!

Tränade alla tre passen förra veckan, för första gången sen juni tror jag. Klarade dock av det otroligt bra! Idag har vi däremot varit ute i Rasbokil och lekt med Isabel och Alva och efter en promenad på ca 1,5 timme så är jag heeelt slut!! Sitter här som en zombie. Men vi hade kul iaf! Max och Alva leker på ett helt annat sätt nu än sist vi sågs (också i juni nån gång senast), jättekul!

Ska väl försöka ta tag i disken och sen hoppas jag på att Maxen somnar tidigt ikväll. Jag vill bara krypa ner i sängen och blunda... Har inte sovit middag på nästan en vecka och det känns i både kropp och huvud. Ska kombinera sömn och uppladdning av foton i fotobloggen medan Max sover middag tisdag och onsdag. Sedan ska vi iväg på en impuls-tur till morfar och Doris i Kinna torsdag till söndag. Marcus ska till Estland med jobbet så jag och Max tar med oss min syster med pojke och förhoppningsvis även min bror till morfar! Om ekonomin tillåter blir det en tur till Ullared på fredagen =)

Jag tog faktiskt fram mina minsta gamla gravid-byxor igår. Inte för att jag redan behöver stöd för magen, utan för att jag inte längre har några byxor som går att stänga, inte på långa vägar.... I vecka 16, på onsdag, står det i böcker att barnet börjar höra ljud utanför magen så då blir det dags att börja använda "pinglan" =) Galet....
Imorn är det tre veckor kvar till ultraljud.....

Nej, disken va det väl som väntade......

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad synd att du åker bort! Du hade jättegärna fått komma på fredag om du hade kunnat, och fått manikyr och handmassage! Lite mammalyx! Fick veta idag att vi skulle ha två stycken offer =P tills på fredag.

När börjar du jobba igen sen?

Kramisar

2009-08-31 @ 22:20:35
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Marielle Ragvals

Men ååååååååå!!!! Vad har jag sysslat med all denna tid?!! Har ju helt missat graiditeten!! GRATTIS!! Vad superroligt för er alla tre!! När väntas bebisen komma? Ska ni kolla kön? Hur mår du nu? Massa kramar o pussar!

2009-09-02 @ 21:34:43
URL: http://noaragvals.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0