Helgen

Denna helg (Marcus sista innan han börjar jobba igen) har gått alldeles för fort =( Fast det gör väl helgerna alltid.

I fredags storstädade vi ordentligt, kändes jätteskönt för nån riktigt storstädning har det nog inte blivit på hela sommaren. På kvällen kom Carro och Tordh (hur mycket jag än försöker lär jag mig aldrig vart h ska va i hans namn....) och fick smaka på min underbara Bulgur-Lax, verkade som att dom också tyckte den va god =) Killarna har inte träffats under tiden båda paren varit tillsammans men spelade utebandy och sånt med varann när de va små och bodde i Storvreta (Uppsala är litet). Mycket mycket trevligt va det och max va uppe ända till strax efter 22 och spexade, han har blivit en riktig pajas när vi har besök =)
Tyvärr vaknade han 03.30 och va superledsen och somnade inte om förr än 05.15 så vi va alla väldigt trötta på lördagen, men sånt är livet.

På lördagen sov vi alla lite längre, till och med jag. Brukar vakna 8 oavsett när jag la mig eller hur trött jag är men jag vaknade först 9.15!
När vi piggnat till drog Max och jag iväg till ÖB och storhandlade rengöringsmedel, tvättmedel, svampar, trasor och allt sånt som hör till. Är det förresten någon som provat tvättmedlet på storpack därifrån som heter Spar? Är ju ruskigt billigt jämförelsevis men jag är lite märkesbög när jag handlar... Men dom har ju bara de minsta paketen med Via så det känns som att det i slutänden inte blir billigare i alla fall, det är ju alltid dyrare att köpa mindre förpackningar.
Efter ÖB hämtade vi upp Marcus och åkte till Bergsbrunna. Marcus sattes på kantarellborstning och Max jag och mamma gick på en promenad utan vagn och tittade på hästarna. Vid 16 nån gång kom min morbror på snabbvisit från Kina där han bor sen 2-3 år tillbaks. Hann väl kanske uppdateras så jättemycket men det va kul att se honom igen, sist va i julas. Massa god mat, bla kantarellstuvning, öl och vin för de som kunde, massa snask (för andra dagen i rad...) och underbara jordgubbar! Hur kan jordgubbarna va så fruktansvärt goda såhär sent? De va nog de godaste på hela sommaren =)

Idag vaknade vi också ganska sent, blev ju lite senare igår med. Tvättid 11-14 så jag ska snart ner och hämta det sista. Blev skitsur först för torktumlaren funkade inte så jag fick släpa upp en massa blöt tvätt, men nästa gång jag gick ner upptäckte jag att det bara va luckan som va glapp så nu står det en stol framför och håller fast den =) Använder man bara hjärnan lite så!
Alltså ska jag för fjärde gången ner och upp för trapporna strax, sedan är det Body Pump kl 16! Måste vila lite efter tvätten och sen får vi se om jag diskar innan träningen eller efter...

Våran toalett står och rinner och rinner och rinner och rinner... Sen natten mellan fredag och lördag. Grymt irriterande. Det hände ju för några månader sen när vi va ganska nyinflyttande och då kom dom från Wasakronan och lagade det. Trodde vi. Nu när jag har öppnat upp och tittat så har dom inte alls lagat "pinnen" som är av utan bara petat den på plats. Jag har också petat den på plats flera gånger senaste dagarna men varje gång man spolar toaletten så börjar det om igen. Drygt. Ska ringa och va stenhård imorgon.

Nej, babbel babbel. Det här blev ett riktigt långt inlägg. Blir så när man inte skriver lika ofta längre.

Hoppas iaf att alla haft en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har provat olika tvättmedel men är så fäst vid Ariel att jag inte ens tycker det är värt att byta!

2009-08-30 @ 14:50:50
Postat av: Hanna

Jag är tvärtom! :) Jag testar allt som är billigt och som är konstigt, men just tvättmedel håller jag mej till samma. Har köpt fel i all hast och all vår tvätt luktar.. inge bra.. Haha. Stressad småbarnsmamma tror jag det heter =P

men det är nog som alla säger att att spar tvättmedlet är samma sak som i de andra kartongerna fast med annat namn. en luring med andra ord.



Vet precs med rivandet i skåpen. Vi har skåp för, men inte hjälps det. När han väl kommer på det finns det ingen hejd =P



Duktig du är som tränar när du är gravid! Skulle jag aldrig orka! Dels är jag för lat i övrigt men nu när man är extra seg.. näää ;)

Jag får motion när jag vandrar runt på tomten =P Närå, märker att jag nog skulle behöva det. Ta en sväng i spåret eller så, men det är alltid sånt pyssel med tiden.



Kul att vi ses den 12:e! =D

2009-08-30 @ 22:18:16
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0